Primer pla de Rocío Carrasco.

Rocío Carrasco deixa al seu germà José Fernando sense paraules

Rocío Carrasco planta cara i llança una advertència

Rocío Carrasco segueix ferma en el seu propòsit de treure a la llum la veritable cara dels Mohedano. Per fi compta amb la fortalesa suficient per netejar el seu nom i recuperar el seu lloc com a filla de Rocío Jurado. Compta en el seu poder amb tota mena de documentació que avala el seu testimoni i les nombroses contradiccions en què ha caigut la seva família mediàtica.

Tot i això, ni Amador ni Ortega estan disposats que l'huracà Rociíto segueixi carregant contra ells. Per això van anunciar mesures legals per tornar a tancar-li la boca, però la dona de Fidel no farà cap pas enrere i els ha enviat un contundent missatge.

Amador Mohedano y Ortega Cano s'uneixen contra Rocío Carrasco
Rocío Carrasco és l'objectiu d'Amador Mohedano i Ortega Cano |

Rocío Carrasco planta cara i envia un contundent missatge

Rocío no és aliena al que Amador i Ortega estan manifestant després de sortir a la llum els draps bruts del seu temps al costat de 'La más grande'. A l'estrena del capítol sis, el germà i el vidu de la xipionera van ser els protagonistes.

«Tota la família la denunciarà», va amenaçar l'exmarit de Rosa Benito. Així i tot, això no sembla acovardir Rocío que segueix disposada a seguir destapant-ho tot. Kiko Matamoros, que va estar present al debat, creu que la germana de José Fernando ho té tot molt lligat.

Rocío Carrasco
Rocío Carrasco sap que ella té la raó | TELECINCO

«El problema és que molts ja han intentat demandar-la i mai no ho han fet», ha comentat. «José Ortega Cano va portar 14 periodistes a la banqueta i el jutge li va dir que ell també s'estava lucrant de la situació», va afegir. «Rocío l'únic que està fent és contestar-los, així que jo no la demandaria», va sentenciar posicionant-se al costat d'ella.

Sembla que la por s'ha instaurat al clan Mohedano i, per moltes amenaces que llancin a la filla de l'artista, aquestes no acaben de produir-se. De fet, la mateixa Rocío opinava sobre això i es mostrava molt tranquil·la.

«Si em volen demandar per contestar-los des de les meves experiències viscudes i del que sé, que ho facin, que no hi ha cap problema», manifestava. «Però jo m'esperaria perquè no està tot explicat», va advertir i va deixar clar que encara queden coses per revelar.

▶️ Vídeo del dia

La filla de Pedro Carrasco no té cap por de veure's als tribunals amb la seva família, és més, té clar que això mai no es produirà. Només Gloria Camila es va atrevir a fer un pas endavant per portar la seva germana davant la justícia, però tampoc va arribar a res. «Alguna cosa hi haurà o algú els aconsellarà que no ho facin perquè segurament tenen les de perdre», va opinar Paloma García Pelayo.

Rocío Carrasco fa orelles sordes a les amenaces

Rocío ha estat vivint durant més de 20 anys sota amenaces i ja està farta de viure amb por. Té la història de la seva part i la seva família, sense voler-ho, ha ajudat a que el seu testimoni guanyi veracitat.

Han estat moltes vegades en què ells mateixos han caigut en contradiccions deixant clar que han estat mentint. La seva tia, Rosa Benito, ha estat especialista en això i així ho va revelar la seva pròpia neboda a la segona part del documental.

Rocío Carrasco
Rocío Carrasco no cedirà a les amenaces de la seva família | Telecinco

Tampoc Antonio David no ha fet el pas de demandar-la per haver-lo acusat de maltractador ni Ortega per haver insinuat el seu mal comportament amb Rocío Jurado. Sembla que, a l'hora de la veritat, els seus fonaments no són tan ferms com creien i tot podria acabar just al revés. A més, l'advocat dels Mohedano és Marcos García Montes, que fa anys va exercir com a lletrat de Rocío Carrasco. Això és el que impossibilita la família a anar contra la filla de la xipionera segons el que estableix el codi deontològic de l'advocacia.

«Hi ha una prohibició claríssima que cap advocat no pot defensar interessos contraris als d'un client anterior», va explicar Montse Suárez. «Quan defensem un client neix la impossibilitat en futur d'accionar ni directament ni indirectament contra ell», ha sentenciat.