Muntatge de fotos Rocío Carrasco amb els seus companys de Sálvame.

Rocío Carrasco descobreix que els seus amics de 'Sálvame' no li deien la veritat

Rocío Carrasco descobreix que podria haver estat utilitzada

Rocío Carrasco ha rebut un gerro d'aigua freda després de descobrir les veritables intencions de 'Sálvame'. Durant mesos, la filla de La Jurado ha rebut les lloances i suports dels col·laboradors i ara, tot això amagaria un motiu.

Una raó que ha sortit a la llum de boca de Federico Jiménez Losantos després d'aprofundir més a la trama policial que envolta el programa vespertí.

Rocío Carrasco podria haver estat utilitzada

No és una bona època per a 'Sálvame'. Les males audiències se sumen a la denominada «Operación Luna», que investiga un presumpte espionatge per part dels directors de La Fábrica de la Tele.

Una trama on, presumptament, haurien tingut ajuda policial per obtenir informació privada d'alguns famosos i fer-la pública creant contingut. Les últimes informacions publicades posen en un compromís la productora i és el gran tema dels mitjans de comunicació.

Primer pla de Rocío Carrasco plorant
Rocío Carrasco es va obrir en canal al pitjor moment per als directors de 'Sálvame'. | GTRES 

Precisament, Federico Jiménez Losantos analitzava aquesta problemàtica al seu programa radiofònic 'Es la mañana de Federico' amb Isabel González, Daniel Carande i Alaska. Tal com va resumir el periodista, part del contingut de 'Sálvame' s'hauria «aconseguit delinquint».

Una estratègia molt perillosa que posa contra les cordes els productors del documental de Rocío Carrasco. Va ser precisament la filla de la xipionera la carta amb què van comptar els directors per intentar salvar-se de la crema.

Imatge del plató de 'Rocío: explicar la veritat per seguir viva'
El testimoni de Rocío Carrasco podria haver estat una estratègia de la productora |

Segons apuntaven des d'EsRadio, La Fábrica feia temps que sabia que els trepitjaven els talons. Aleshores, van decidir apostar-ho tot amb Rocío alçant-se com a abanderats del feminisme amb una finalitat molt concreta.

«Tenien un sumari policial de fa un any, sabien què hi havia i fan això de Rocío per portar-se bé amb el govern», opinava Losantos. D'aquesta manera, el periodista assenyala que la ideologia feminista d'aquests darrers mesos només era per guanyar-se en beneplàcit del Ministeri d'Igualtat.

Recordem que després del documental, Irene Montero va entrar a 'Sálvame' per aplaudir la valentia de Rocío i agrair la divulgació de la violència masclista. Començava llavors per a Telecinco un moviment feminista que va dividir a l'audiència i va generar un gran debat.

▶️ La Policía puede precipitar el final de Sálvame: 140 famosos afectados

Rocío Carrasco no en tenia ni idea: «Es rumorejava fa molt de temps»

La teoria de Federico ha estat refundada pel periodista Daniel Carande que assenyalava que els rumors sobre les males arts de 'Sálvame' ja circulaven fa temps. «Això es rumorejava de portes per a dins des de fa moltíssim temps, almenys de dos anys», explicava.

La investigació encara està en marxa i cada cop són més les víctimes famoses que s'adhereixen al sumari. Sembla que el presumpte espionatge feia anys que funcionava com a moneda de canvi per obtenir informació confidencial i força delicada.

Rocío Carrasco i David Valldeperas passejant junts pel carrer amb la mascareta posada
Rocío Carrasco i David Valldeperas, una amistat que corre perill. | EUROPA PRESS 

Tot això sense que col·laboradors o noves incorporacions com Rocío Carrasco tinguessin la més mínima idea. La filla de La Jurado va entrar per la porta gran, abanderada per una productora que amagava un delicat secret. Uns «padrins televisius» que han tacat el testimoni sota l'ombra de la sospita i que podrien haver-la utilitzat per guanyar-se alguns favors.

Molts coincideixen que 'Sálvame' no necessitava recórrer a una estratègia tan vil, ja que «tenien gent amb prou talent per fer-ho legalment». A més, a 'Es la mañana' fins i tot exculpen la cadena i alguns membres de la productora.

«La cadena hauria de fer fora les coses dolentes, que paguin els responsables», opinava el presentador aragonès, que assenyalava «aquests directors» com els implicats. Concretament, a David Valldeperas, gran amic de Rocío Carrasco pel qual ella va accedir a explicar la seva història i l'amistat de la qual queda en dubte.