Muntatge de fotos Rocío Carrasco amb els seus companys de Sálvame.

Rocío Carrasco es trenca en veure què fan els seus companys de Sálvame quan marxa

Rocío Carrasco cau en l'oblit per als que considerava els seus amics

Rocío Carrasco ha caigut en l'oblit. Després de tot el que li ha donat Telecinco, la cadena s'ha proposat apartar-la de tots els seus programes. Així ho van demostrar aquest dilluns a Sálvame, quan van fer referència al concert homenatge a la Jurado sense esmentar-la a ella.

Queden molt pocs dies perquè se celebri aquesta actuació a Madrid i la venda d'entrades va a un ritme molt baix. Això ha posat en perill les últimes hores l'organització d'aquest esdeveniment. Des del programa de Mediaset s'han proposat promocionar-ho diàriament.

Està confirmada la presència d'unes quantes artistes al concert, però la publicitat que ofereixen a Telecinco s'obliden de Rocío Carrasco. Aquest dilluns Jorge Javier Vázquez feia una menció de l'homenatge desvetllant que de totes les participants la que més l'atreia era Rigoberta. Va ser una promoció molt breu, on van passar per alt qui estava darrere de tot això.

Rocío Carrasco posant seriosa
Rocío Carrasco estarà apartada un temps de Telecinco. | Mediaset

Tot apunta que aquesta mesura podria ser una estratègia de la cadena. Alguns mitjans revelen que la intenció és protegir al màxim la figura de Rociíto, que no es 'cremi' en excés. Les últimes setmanes ja es va exposar massa a la televisió amb l'emissió de Montealto.

El desig és protegir-la amb vista a la segona temporada de la seva docusèrie, que trigarà uns quants mesos a arribar a les nostres pantalles. Volen generar la major expectació possible i per això la decisió d'apartar-la d'una manera temporal de la cadena.

Els directius de Mediaset també han comprovat com Rocío Carrasco anava perdent força amb el pas del temps. La resposta del públic ja no és la mateixa que fa gairebé un any que va començar a confessar els presumptes maltractaments d'Antonio David. La seva figura està una mica desgastada, encara que hi confien per més endavant.

De fet ja tenen gravat tots els capítols de la segona part del seu documental, que mantenen guardats en un calaix en un lloc segur. Només queda per conèixer la data en què veuran la llum.

La filla de la Jurado ha intentat rendir homenatge a la seva mare de moltes maneres durant els últims temps. L'últim cop ha estat amb l'emissió de Montealto, on Telecinco va recrear la casa familiar de La Moraleja, on va passar els últims dies de la seva vida.

L'última idea, amb ànim d'aprofitar també l'embranzida de la xipionera, ha estat l'organització d'aquest concert. Se celebrarà el proper 8 de març al Wizink Center de Madrid, on es reuniran unes quantes cares conegudes de la música. També han confirmat la seva presència amigues de Rociíto com Carlota Corredera o Yolanda Ramos.

Rocío Carrasco confia que millori la venda de localitats

Encara queda una setmana perquè tingui lloc aquest concert i Rocío Carrasco confia en la resposta dels seguidors de la seva mare. Serà un «homenatge completament benèfic», que assegura «una nit plena de sorpreses i emocions per a tots», assenyalen a les xarxes socials.

Encara queden moltes entrades per vendre i com assegurava la revista Semana, la seva celebració corria seriós perill. Es desconeixen les causes per les quals gairebé no s'havien venut una mica més de la meitat de les localitats. El preu oscil·la entre els 40 i els 95 euros, unes xifres que no semblen disposades a pagar gaires persones.

Rocío Jurado i Rocío Carrasco somrient
Rocío s'ha proposat homenatjar a la seva mare. | Arxiu

Serà possible comprovar com artistes de la talla d'Edurne o Ana Guerra homenatgen a Rocío Jurado. Tot està preparat per gaudir d'aquest gran espectacle, on s'espera que el públic respongui a última hora.

Rocío Carrasco ho deixa tot en mans dels seus amics de Sálvame. Vol que promocionin l'esdeveniment encara que no l'esmenten.