Imatge de Rocío Carrasco a 'En el nombre de Rocío'.

Rocío Carrasco envia el missatge en directe que deixa als seus fills muts

Rocío Carrasco ha afrontat una situació tensa

Rocío Carrasco ha viscut unes hores molt intenses televisivament parlant. I és que ha vist que una de les integrants de Sálvame, Lydia, ha carregat contra ella per participar en el Mediafest 2022. Aquest conflicte l'ha fet pronunciar en directe unes paraules que han sorprès els espectadors i segur que també els seus fills.

El que ha fet ha estat llençar un revés a la periodista, però també intentar resoldre la tibantor de la millor manera possible. És clar que, després de tots els seus problemes familiars, no vol entrar a més 'guerres'. Voleu gaudir plenament del moment tan feliç que viu.

Rocío Carrasco descobreix la inesperada opinió d'una coneguda col·laboradora

L'ex d'Antonio David ha passat a formar part de l'univers Sálvame des de fa mesos. Així, ha exercit com a defensora de l'espectador i ara està participant al Mediafest 2022. I en concret la seva presència en aquest festival de la música no ha agradat res a Lozano.

La col·laboradora no ha mostrat el seu malestar per aquesta situació públicament, ho ha fet darrere de les càmeres. Se l'ha gravat criticant Rocío Carrasco, cosa que l'ha fet quedar en evidència. És clar, perquè s'ha demostrat la seva 'falsedat' perquè no va exposar aquest punt de vista al programa.

Carrasco, en veure les imatges de la periodista carregant contra ella, ha volgut abordar el problema cara a cara i en directe. Li ha dit: «Jo t'he tractat sempre amb respecte». A la qual cosa la col·laboradora ha afegit: «Encara tenint coses pendents amb la justícia, ens hem comportat educadament i sense cap problema».

Rocío Carrasco discutint amb Lydia Lozano
Rociíto ha afrontat la situació al programa | Mediaset

Aquestes paraules han portat la filla de la Jurado a puntualitzar: «Dius que ens hem tractat amb respecte. Jo quan no et tinc al davant no parlo de tu en aquests termes. No sé si és educació i cordialitat o es pot tipificar com a falsedat».

Lozano ha abandonat el plató entre llàgrimes i ha deixat clar que no participaria al festival. Però la dona de Fidel Albiac ha volgut arreglar la situació: «No em sento còmoda. Això és per gaudir, passar-ho bé i em sap greu, no m'agrada».

▶️ Paula Echevarría reacciona a los rumores de boda con Miguel Torres

Rociíto llança un clar missatge en directe

La filla de Pedro Carrasco, després del conflicte a la tarda amb Lydia, ha acudit al Mediafest disposada a donar-ho tot. I així ho ha fet, interpretant una cançó amb Rasel. Després de la seva actuació, aquella ha pres la paraula per queixar-se que la cançó de Rocío era menys complicada que la seva.

A això ha afegit: «És molt més senzilla, passa-m'ho al mòbil. Per no ser col·laboradora, li han posat la més fàcil».

Rocío Carrasco en un photocall
Rociíto ha sorprès amb la seva reacció | GTRES

Què va fer davant d'aquest comentari la mare de David Flores Carrasco? No quedar callada. Amb 'bon rollisme' i ironia li ha respost: «Va, mira la rossa com ha sortit aquesta nit».

Després, atacant la dona de Charlie ha manifestat: «He dit que no guanyaré aquesta nit, però si guanyés el premi t'ho dono. I he dit a tots els meus no companys de Sálvame que si guanyen t'ho donin a tu perquè no tinguis plorera. És clar, perquè no et doni atac d'ansietat».

Tot seguit, Rocío Carrasco ha fet una proposta a la col·laboradora i ha estat gravar juntes una cançó de Pimpinela. Una proposició que, a favor de l'espectacle, aquella ha acceptat. D'aquesta manera, totes dues han improvisat una actuació que ha arrencat l'aplaudiment del públic i sembla que ha acabat la polèmica.