Rocío Carrasco

Rocío Carrasco explica per què es va distanciar de la seva «germana de l'ànima»

Rocío Carrasco guarda al seu cor persones molt importants que li han fet costat en aquest llarg camí mediàtic

Rocío Carrasco és una dona nova: després d'haver destapat la veritat sobre el seu matrimoni i la seva família, la seva vida ha canviat per sempre. La filla de 'La más grande' ha recorregut un llarg camí de dos anys fins a arribar al lloc que es mereix.

La dona de Fidel Albiac va veure una oportunitat de poder destapar la dura realitat en què va estar sotmesa amb el pare dels seus fills i el clan Mohedano. El seu relat ha marcat un abans i un després a la televisió. Rocío Carrasco s'ha redimit i ha descobert una nova faceta seva professional.

La filla de Rocío Jurado ha pogut conèixer noves persones que han format part de la seva vida. Rocío Carrasco ha obert el seu cor a grans amistats, com Carlota Corredera, a qui s'ha referit més d'una vegada com a «germana».

La presentadora va ser l'encarregada de llançar l'emissió de Rocío, contar la verdad para seguir viva. Aquesta relació que es va forjar com a merament professional ha esdevingut un llaç molt més important: una profunda amistat. Rocío Carrasco i la periodista es van començar a veure fora de la pantalla.

I així ho ha explicat en un capítol del podcast Menudo cuadro, una entrevista en què Rociíto ha explicat moltes coses interessants. Especialment ha tingut paraules per a la seva amiga i altres companyes que han estat presents en aquesta difícil trajectòria. Tot i que també ha relatat com ha estat la seva infància, la relació amb la seva família i com van ser els darrers anys de la seva mare.

Rocío Carrasco s'ha obert en canal i ha compartit declaracions que no havia compartit abans al plató. «Carlota és algú imprescindible a la meva trajectòria de vida, al meu aprenentatge, sanació, recuperació».

Rocío Carrasco i el seu cercle més proper

Les dues van estar molt unides a l'emissió de la seva primera docusèrie. Tot i això, en el segon lliurament d'aquesta, En el nombre de Rocío, Carlota Corredera no va poder ser present com va ser en la primera edició. Un distanciament davant dels focus, però que no es va arribar a produir en les facetes personals.

Tot i que també ha tingut menció especial a altres companys: «a la meva vida tinc persones que són imprescindibles: Teresa, Carlota, Anaís, Jorge...». El clan Campos i ella fa molt de temps que són amigues. La seva relació amb Jorge Javier és més recent: des que va sortir tot a llum, Rocío ha consolidat relacions amb grans persones a la seva vida.

Foto de Rocío Carrasco i Jorge Javier Vázquez al carrer
Rocío Carrasco i Jorge Javier Vázquez tenen una gran amistat | Europa Press

Al llarg d'aquests dos anys, Rocío Carrasco ha fet front a multitud de crítiques i, com era d'esperar, els seus amics han estat amb ella, fent-li costat. Encara que Carlota Corredera no va estar com desitjava a la docusèrie, sí que li va dedicar algunes publicacions a través de les seves xarxes socials. Sempre s'han mostrat un intens suport en aquesta àrdua aventura.

Rocío Carrasco té molt per agrair a la cadena que l'ha vist créixer. I viceversa. La seva unió ha donat uns fruits molt saborosos per a ambdues parts, tant en l'àmbit professional com personal.