Rocío Carrasco en el documental que Mediaset ha estrenat sobre la seva vida

Rocío Carrasco no parlarà de tot: Aquestes són les línies vermelles que ha marcat

Cal dir, però, que la protagonista de la docusèrie no ha estat la culpable de posar aquests límits

Des que dimecres passat s'anunciés que Rocío Carrasco s'asseuria aquesta mateixa nit en els platons de Telecinco per a aclarir alguns episodis de la seva vida privada, no es parla d'una altra cosa i els experts del cor fan temps aventurant-se a preveure els temes que comentarà i els que no. La cadena ha anunciat que no hi ha cap mena de límits i que Carrasco respondrà a tot el que se li pregunti, però la veritat és que no serà així.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Si bé és cert que la protagonista de la docusèrie 'Rocío: Contar la verdad para seguir viva' no ha posat cap veto cap a cap col·laborador en la seva entrevista i tampoc ha demanat que es faci un fals directe, sí que és veritat que ha fet unes certes reserves i que sembla, han estat acceptades per part dels directius de la cadena a canvi de comptar amb el seu suculent testimoniatge.

Carrasco hauria pactat parlar solament del contingut dels episodis que ja s'han emès, és a dir, fins a l'episodi set i que portava per nom 'Algo se me fue contigo'. Per aquest motiu, només acceptarà preguntes referides als primers anys de romanç amb Antonio David Flores, el declivi del matrimoni i també altres episodis de molt de pes com ara el naixement dels seus fills, la custòdia compartida que van tenir durant un temps i que es va realitzar pràcticament en els platons de televisió, amb l'ajuda de Javier Sardá i que, segons relatar Rocío Carrasco, va ser qui va obligar Antonio David a signar el conveni.

La convidada tampoc tindrà objeccions a parlar dels problemes que li han suposat al llarg dels anys el malestar continuat amb el seu exmarit. Una relació que ella mateixa ha relatat entre llàgrimes i afirmant que fins i tot la van portar a ingressar en un centre de salut mental. El mateix que acabaria abandonant al cap de poques hores, al saber que pel pàrquing del centre corrien fotògrafs i que buscaven la seva foto dins d'aquestes instal·lacions.

Les línies vermelles de Rocío Carrasco

No obstant això, Rocío hauria marcat un seguit de línies vermelles i que impediran que presentadors i col·laboradors li preguntin per determinats temes. El fet que hagi decidit concedir l'entrevista abans de l'emissió de l'episodi vuit té molt sentit, perquè aquest, que es diu 'Miedo', parla de l'episodi de maltractaments que va viure al costat de la seva filla Rocío Flores en la llar familiar. Així mateix, seguint la lògica de no parlar del que encara no s'ha emès, ho deixarà potser per a més endavant.