Rocío Carrasco va denunciar els presumptes maltractaments  que va patir per part d'Antonio David Flores

Rocío Carrasco, de nou als jutjats: serà el 30 d'abril

La mare de Rocío Flores haurà d'acudir davant del jutge després de la querella interposada per Antonio David

Rocío Carrasco Mohedano està enfrontant-se a un gran judici mediàtic després d'oferir el seu testimoni en la docu-sèrie 'Rocío: contar la verdad para seguir viva'. Així, periodistes, col·laboradors de televisió i espectadors donen la seva opinió sobre una versió dels fets que romania oculta des de feia molts anys, tot i que el conflicte fa molts anys que hi és en els tribunals.

Rocío Carrasco i Antonio David segueixen recorrent a la via judicial tot i estar en el cercle mediàtic

La filla de Rocío Jurado ha decidit trencar el seu silenci en un programa especial i explicar la seva veritat davant milions d'espanyols, però tot això sense renunciar a la via judicial a través de la qual durant anys ha estat apostant. De fet, en un dels capítols, Rocío Carrasco s'ha negat a pronunciar-se sobre el seu oncle Amador Mohedano i ha deixat molt clar que prefereix no parlar públicament de certs temes que primer vol traslladar als jutjats.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

«Va ser una entrevista amb guió des del principi. De l'altre, que per desgràcia és família meva, jo de moment no em pronunciaré públicament sobre ell. Primer vull fer-ho per la via judicial i després públicament», deia Rocío Carrasco fent referència a unes declaracions del seu oncle sobre Fidel a 'Sálvame'. No obstant això, les seves batalles als jutjats no sempre han tingut els mateixos protagonistes.

I no només perquè Rocío Carrasco ha optat per denunciar tot aquell que intenti tacar la seva imatge o la de Fidel Albiac, sinó perquè en les denúncies referents a la custòdia dels seus fills els rols de demandat i demandant s'han anat intercanviant entre Rocío Carrasco i Antonio David. Tots dos han recorregut insaciablement a la justícia per intentar solucionar els detalls relatius a la custòdia i la pensió de manutenció dels seus fills. Una batalla que avui dia continua per David Flores.

Rocío Carrasco tornarà als tribunals el pròxim dia 30 d'abril per la pensió de David Flores

Precisament, Rocío Carrasco haurà d'acudir el pròxim dia 30 d'abril als tribunals per declarar davant la jutge Verónica Carabantes, titular del número 3 d'Alcobendas, segons ha informat 'El Periódico'. Es tracta d'una nova cita judicial per a Rocío Carrasco, que en aquesta ocasió anirà demandada per Antonio David Flores, que s'ha querellat contra la seva exdona pel suposat impagament de la pensió corresponent al fill menor de la parella.

David Flores és un jove menor de 25 anys que viu amb el seu pare i pateix una malaltia genètica, uns fets que han portat a una jutgessa a dictaminar el gener de 2018 que Rocío Carrasco havia de pagar 200 euros mensuals de pensió al seu fill. Malgrat això, segons recull la denúncia presentada per Antonio David, la mare dels seus fills mai ha assumit aquesta sentència i el deute, sumat als interessos, ja superen els 8.000 euros.

Davant d'aquesta situació, els advocats de l'exguàrdia civil van sol·licitar en un escrit mesures cautelars contra l'exdona del seu client, on s'ha requerit a la productora 'La Fábrica de la Tele' l'embargament dels diners cobrats per Rocío Carrasco per la realització del documental. Ara, tots dos hauran d'acudir a declarar davant la jutge, i primer ho farà Antonio David, que ha estat citat per a aquest divendres 23 d'abril a les 10 del matí, mentre que el 30 d'aquest mateix mes serà el torn de la filla de Rocío Jurado.

Encara queda per veure si l'excol·laborador de 'Sálvame' guanyarà aquesta demanda contra la seva exdona, a qui deu una gran quantitat de diners per aquest mateix concepte. Durant els anys que Rocío i David Flores van viure amb la seva mare, l'exguàrdia civil no va fer pagament de la pensió dels seus fills. De fet, el passat 20 de març l'Audiència de Madrid va confirmar el processament de Flors, que serà jutjat per insolvència punible i estafa processal.