Primer pla de la cantant i presentadora i actriu Tania Llasera

Tania Llasera deixa tothom de pedra: «M'ha visitat l'esperit de la meva àvia»

La presentadora ha explicat com va ser l'experiència més sorprenent de la seva vida

Tania Llasera ha estat una de les cares populars més aplaudides de Telecinco. La comunicadora va estar al capdavant de diversos programes, i va aconseguir guanyar-se l'afecte del públic gràcies al seu talent i la seva simpatia. No obstant això, quan la seva trajectòria professional va patir una petita aturada, alguns dels seus fans li van donar l'esquena, i no van dubtar a carregar durament contra ella. Tania va estar desapareguda de la televisió durant un temps a causa que els seus responsables no van trobar cap projecte per a ella i, per això, la presentadora va decidir centrar-se en la seva família.

Fa quatre anys, Llasera va decidir tornar al món de l'espectacle, i va començar a publicar imatges en les seves xarxes socials, encara que, el resultat que va obtenir, va fer que la seva il·lusió per tornar als mitjans de comunicació esclatés en mil trossos. Els internautes van criticar l'aspecte físic de la presentadora, que havia decidit deixar de fumar i, per tant, el seu cos va patir un canvi molt cridaner. Els espectadors de Telecinco la recordaven com una dona explosiva, amb unes mesures perfectes i un cos envejable, encara que Tania mai s'havia considerat una icona de bellesa, però va patir pel fet d'haver-ho deixat de ser.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

No obstant això, mai va dubtar que l'augment de pes era un símptoma de salut i felicitat. Així, mai li van importar els atacs dels seus detractors, sinó que, de fet, li van servir per prendre consciència de com està de malalta la societat. «Embarassada, amb tripa postpart, amb més o menys quilos... Sempre em veig bé», declara a través del seu compte d'Instagram. El procés ha estat molt llarg, però Tania ha aconseguit fer cas omís a la gent que únicament busca fer-li mal.

La comunicadora revela els secrets del seu nou negoci

Tania Llasera vol compartir la seva experiència amb el públic, i intentar ajudar a homes o dones que tinguin problemes amb l'alimentació. Per aquest motiu, ha centrat tots els seus esforços en escriure un llibre, 'La vida a mordiscos', on relata tots els secrets d'aquest procés. «Molts pregunteu com ho faig. És més senzill del que sembla. El truc és no escoltar el que diuen els altres, i recordar que som molt més que el nostre cos», els comenta als seus seguidors.

En una de les entrevistes que ha concedit per promocionar el seu nou projecte, ha fet unes declaracions que no han deixat indiferent a ningú, concretament, segons ella, és capaç de comunicar-se amb l'esperit de la seva àvia. La comunicadora està molt centrada en la seva nova vida i sembla que tornar a la televisió no entra en els seus plans, encara que vol seguir lligada al món de la comunicació.

Per aquest motiu, està a punt de muntar la seva pròpia productora audiovisual. La presentadora ha patit en primera persona la frivolitat del món de l'espectacle, així que, una de les seves intencions, és crear una empresa que d'oportunitats a gent amb talent, sense tenir en compte el seu aspecte físic.

Mentrestant, Tania ha tret al mercat un llibre que ha creat gràcies a la inspiració de la seva àvia, morta fa tres anys. «El seu esperit em va inspirar per escriure 'La vida a mordiscos', on trobo mà de receptes que marquen diferents etapes vitals», comenta amb total naturalitat. La comunicadora ha explicat que, fa un temps, no creia en el món paranormal, però, des que va sentir a la seva àvia, li ha donat un cop de peu a l'escepticisme.

Gràcies al fet que a heretat d'ella la passió per la cuina i, gràcies a la seva presència, va poder plasmar-ho en un nou repte professional. Tanmateix, de moment, segueix allunyada dels mitjans de comunicació encara que, no seria d'estranyar que, després de llegir aquestes declaracions, algun programa es posés en contacte amb ella perquè expliqués la seva experiència. Acceptaria tornar als platós per aquest motiu tan morbós?