Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Rocío Flores en directe a 'El Programa de Ana Rosa' el 9 d'abril de 2021

Rocío Flores, en directe: «He parlat amb ell i li he dit que no em sembla bé»

A escasses hores de la reaparició de Rocío Carrasco a la televisió, Rocío Flores admet estar cansada que es posi en dubte que ha trucat a la seva mare diverses vegades

Continua l'enrenou mediàtic causat arran de la publicació de la docusèrie 'Rocío. Contar la verdad para seguir viva', i en aquest sentit, Rocío Flores, filla de Rocío Carrasco i Antonio David Flores, es manté ferma en defensar l'actual dona del seu pare, Olga Moreno, al plató de 'Supervivientes 2021'. Moltes nits fa de comentarista a les gales de ‘Supervivientes: Tierra de nadie’, el programa dels dimarts del concurs de supervivència presentat per Carlos Sobera, i, a més, també col·labora a 'El programa de Ana Rosa', on Alessandro Lequio va parlar de la participació d'Olga Moreno a 'Supervivientes'. Va dir que l'actual dona d'Antonio David va decidir participar al concurs quan va saber que Rocío Carrasco trencaria el silenci a 'Rocío. Contar la verdad para seguir viva'. «L'Olga se'n va anar a l'illa perquè no tenia més opció, perquè hauria hagut de pagar», afirmava Lequio, donant a entendre que si Moreno no hagués participat al concurs, hauria hagut de pagar una indemnització, possiblement per haver incomplert una clàusula del contracte. 

Per la seva banda, Rocío Flores va respondre a Alessandro Lequio amb unes paraules que van sorprendre l'audiència, ja que ningú se les esperava: «Si el cas hagués sigut que l'Olga hagués hagut de pagar una indemnització per no anar al programa, jo no hagués tingut cap problema per a fer-men càrrec i dir-li "queda't aquí". Ho dic així, clarament, perquè és la realitat[...]. El meu consell va ser: "Ves-te'n, t'anirà molt bé mentalment. T'ho dic jo, que ho viscut". Li vaig dir que plantés cara, que marxés d'aquí i que visqués l'experiència», va manifestar la filla de Rocío Carrasco.

Moments després, els col·laboradors del matinal van preguntar a l'exsupervivent si Olga tenia ganes d'anar al reality show. «Al principi tenia dubtes, tot i que li agrada el tema de la supervivència, i també li agrada molt la platja, però clar, tenia més il·lusió abans de veure tot el que va passar. Va ser una cosa darrere l'altra i se li van passar les ganes completament, no hi volia anar». Cal destacar que, en primer lloc, Telecinco va confirmar que Olga Moreno concursaria a 'Supervivientes', però després es va informar públicament que l'exdona del seu marit, Rocío Carrasco, feia un any que es preparava per anar al programa.

Un cop més, Rocío Flores ha manifestat suport incondicional a la dona del seu pare en aquesta nova etapa que comença a la televisió. I no només li ha donat suport a nivell televisiu, sinó que també ha tancat la polèmica afirmant que ella va participar a 'Supervivientes' perquè va voler, no per cap tipus de sanció econòmica, que podria assumir sense cap problema.

[predef]catalunya-diari-625[/predef]

Ana Rosa Quintana defensa Rocío Flores

D'altra banda, fa uns dies ens fèiem ressò de com Rocío Flores s'enfonsava i finalment trencava el silenci després del testimoni desvastador de la seva mare al documental 'Rocío. Contar la verdad para seguir viva'. 

Al matinal que presenta a Telecinco, Ana Rosa Quintana va manifestar el següent: «El que ve a dir és que els seus fills l'estant esperant, que no els ha perdut. La Rocío Carrasco està donant el seu testimoni, i clar que tothom ens creiem com ha viscut les coses i el que sent, però pel fet de creure que ella parla dels seus sentiments, cal denigrar el que diu una nena de 25 anys? Jo només diré una cosa i la diré només una vegada: "jo sí que et crec". I després afegia: «La Rocío Flores té dret a refer la seva vida».

Així de crítica i directa es va mostrar Ana Rosa, a qui s'hi va afegir una companya seva, Paloma García-Pelayo: «Pel discurs que fa, crec que pot estar influenciada pel seu pare. Em baso en aquests informes en què Rocío Flores comparteix la versió negativa de la seva mare i en què la responsabilitza de tots els problemes que han sorgit arran del conflicte. Les declaracions que fa estan encotillades per les del seu pare».