Montaje de Rocío Carrasco y Rocío Flores con caras serias

Rocío Carrasco entre llàgrimes: «La meva filla em va pegar fins a deixar-me inconscient a terra»

La filla de Rocío Jurado ha relatat entre llàgrimes el escabrós episodi que va viure al costat de Rocío Flores

Ja sabíem que la sèrie documental 'Rocío. Contar la verdad para seguir viva' seria dura, però ningú esperava que hi hagués una entrevista extra Rocío Carrasco. I aquesta ens va deixar a tots més commocionats que amb l'emissió dels capítols de la sèrie.

La protagonista del programa va seure aquest dimecres al plató de Telecinco per ser entrevistada per Jorge Javier Vázquez i Carlota Corredera. Rocío, amb un vestit blau, va entrar en escena amb els ulls plorosos i totalment aclaparada per la gran rebuda dels presentadors i també del cantant Blas Cantó, que va voler acompanyar-la fins al plató interpretant una versió d'un tema de la seva mare, Rocío Jurado.

No obstant això, el plat fort del programa seria el testimoni de Rocío i aquesta no va tenir problemes per començar a parlar des del primer minut. El primer tema que va voler tractar va ser la relació que té amb la seva filla Rocío Flores i que, des del principi, s'ha posicionat de la banda del seu pare, Antonio David Flores. Sense cap dubte hi havia un tema que tothom volia escoltar i era la situació de maltractaments que va viure per part de la seva filla a la casa familiar en què vivien.

Carrasco va narrar amb tot luxe de detalls que el dia en què la seva filla va esclatar contra ella: Una agressió que es va produir de manera verbal dient-li «guarra, puta i boja», per, tot seguit, prosseguir agredint-la físicament. Aquesta agressió va fer que Rocío Carrasco acabés a terra a conseqüència dels cops que li estava propinant la seva filla. Uns cops que només van cessar quan la protagonista de l'entrevista va acabar quedant completament inconscient a terra.

En aquell moment, Rocío Flores va pujar en un cotxe i se'n va anar amb el seu pare a denunciar la seva mare per haver-la maltractat. Un maltractament que es va produir a l'inversa i que, més tard, acabaria corroborant un jutge dictant un ordre d'allunyament que impedia que mare i filla poguessin seguir convivint.

La víctima va assegurar que, tot i això, no es pot jutjar la seva filla, ja que considera que ella també és víctima del seu propi pare. Segons Rociíto, durant molts anys l'ha manipulat a favor seu, fent-la actuar en contra de la seva mare i portant-la a situacions tan extremes com ingressar en un hospital a conseqüència dels maltractaments de la seva pròpia filla. Aquest ingrés, per cert, va acabar amb un traumatisme cerebral, que va obligar Carrasco a ser ingressada.

No la volia denunciar

Malgrat tot, Rocío va assegurar que no volia denunciar la seva filla, però no ho va poder evitar, ja que, després d'explicar el motiu de les seves lesions, era impossible que, qui li va agafar testimoni, no presentés càrrecs contra la menor. Va ser llavors quan això va arribar a un jutge i va dictaminar la sentència contrària a Rocío Flores. En aquell moment, la seva mare va intentar que aquesta sentència no sortís en els mitjans, però això va resultar impossible i la web Vanitatis ho va acabar publicant, fent un efecte cadena en altres mitjans que també van voler cobrir-ho.

Ahir vam saber que Telecinco no en va parlar per una petició personal de Rocío Carrasco, que va demanar als responsables de 'Sálvame' que no es fessin ressò del tema i que, si finalment havien d'acabar parlant-ne per la pressió de la resta de mitjans, ho fessin amb el màxim respecte cap a la seva filla. Amb aquest detall que ha confirmat la mateixa Carlota Corredera, demostra que, malgrat tot, Carrasco va intentar protegir els seus fills, encara que amb un èxit dubtable si tenim en compte que la sentència es va acabar fent pública a través de diferents mitjans.