Primer pla de Rocío Carrasco plorant

Rocío Carrasco, dels nervis mentre espera el resultat de l'operació

Rocío Carrasco, molt pendent de les notícies que li arriben des de l'hospital

Rocío Carrasco presumeix de tenir pocs amics, però molt fidels. De fet, gairebé sempre se la veu envoltada del mateix grup de persones. I entre ells hi ha algunes cares molt conegudes de la televisió, com és el cas de Boris Izaguirre.

Precisament l'estat de salut del veneçolà és el que preocupa la filla de la Jurado. A les últimes hores, el veneçolà ha compartit a les seves xarxes socials unes imatges des de l'hospital. Una cosa que no ha passat desapercebuda per als seus seguidors.

Segons sembla, l'amic de Rocío haurà de romandre uns quants dies al centre mèdic. El motiu d'aquesta visita és que fa un temps que arrossega un problema que ha posat de debò perill la seva salut cardiovascular.

«Amics estimats, passaré uns dies en observació mèdica abans que em practiquin una intervenció quirúrgica», va explicar l'escriptor. El que es pretén és que «m'allunyi definitivament qualsevol risc cardiovascular», apuntava sense afegir-ne més detalls.

Alhora va voler agrair totes les mostres d'afecte rebudes, i és que durant la seva estada a Espanya ha aconseguit guanyar-se l'afecte del públic, però també de nombrosos personatges coneguts. Al cap d'unes hores va tornar a pujar-ne una imatge des de l'habitació i presumint de somriure.

Fotomuntatge de Rocío Carrasco i Boris Izaguirre
Rocío Carrasco és molt amiga de Boris Izaguirre | CatalunyaDiari

Pretenia transmetre un missatge de calma als seus seguidors, en certa manera preocupats pel seu diagnòstic. «Jo animat i esperant que la ciència faci la seva feina», va escriure.

Entre els amics que li van desitjar una ràpida recuperació hi havia Mar Flores, Anne Igartiburu, Màxim Huerta o Paloma Cuevas. Així mateix, és possible que més d'un trobés a faltar les paraules d'ànim de la dona de Fidel Albiac.

Però cal no oblidar que Rocío Carrasco no té xarxes socials i el més probable és que s'hagi preocupat pel seu estat de manera privada, a través d'un missatge de text o una trucada.

Boris ja havia parlat d'aquest problema de salut fa un any en una entrevista a La Sexta. El va atribuir a la mala alimentació i a la vida sedentària. «Vaig tenir aquest problema de sucre brutal», recordava, que «gairebé m'anava quedant sense cama».

Assenyalava que havia perdut molt de pes, «però m'ha fet bé perquè vaig tornar a la natació». D'aquesta manera, destacava la importància de fer una activitat esportiva per a la salut.

El veneçolà s'ha proposat acabar d'una vegada per totes amb aquest contratemps que tant el preocupava, i per això passarà pel quiròfan i confia que en molt poc temps li donin l'alta per continuar amb la recuperació a casa.

Boris Izaguirre
El veneçolà està ingressat a un hospital, on ha rebut moltes mostres d'afecte | GTRES

En aquest temps no li faltaran els missatges i els bons desitjos per part de la gent que l'estima. Entre ells, segur que hi ha el de la filla de Rocío Jurado.

Rocío Carrasco i la polèmica del concert solidari

Rocío Carrasco es va veure capficada fa uns dies en una polèmica arran del concert solidari que pretenia homenatjar la seva mare. Va tenir lloc fa una mica més d'un mes al 'Wizink Center' de Madrid i hi van participar moltes cantants conegudes.

Aquest esdeveniment tenia l'objectiu de recaptar fons per a les dones víctimes de violència de gènere. Tot i això, l'associació a la qual anaven destinats els diners de l'actuació no havia rebut res, ha assenyalat 'La Razón'. Així que, tot feia indicar que els organitzadors del concert no van quedar del tot satisfets amb la resposta del públic.

Uns dies abans que se celebrés només havien venut la meitat de les entrades. Així que, per evitar que s'apreciés un gran buit a les grades, van decidir repartir invitacions pels passadissos de 'Mediaset'.

Davant d'això, Rocío Carrasco ha d'oferir explicacions i aclarir el destí d'aquests diners. I és que també va haver-hi malestar entre algunes de les artistes que van acudir a l'esdeveniment, ja que les van obligar a signar un document on renunciaven als drets d'imatge.