Rocío Carrasco: Quan i com es posarà en contacte amb la seva filla?

La filla de Rocío Jurado assegura que no parla amb la seva filla perquè els metges li han recomanat

Rocío Carrasco ha tornat a Telecinco per resoldre tots els dubtes que han sorgit arran de la sèrie documental 'Rocío, contar la verdad para seguir viva'.

La filla de Rocío Jurado no té bona relació amb els seus fills, Rocío i David Flores. De fet, aquesta setmana hem pogut veure com Rocío Flores ha aprofitat la seva col·laboració en 'El programa de Ana Rosa' per demanar-li a la seva mare que parli amb ella i el seu germà. Tot i això, Rocío Carrasco ha explicat que no s'han trucat per fer les paus. 

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

«Rocío és botxí perquè abans ha estat víctima»

Rocío Carrasco ha explicat per què no va contestar a la trucada de la seva filla: «Rocío és botxí perquè abans ha estat víctima i més vulnerable que jo. Vull que quedi clar, vull demanar que no l'ataquin, ella no té la culpa, el seu pare és el culpable», ha assegurat Rocío Carrasco.

La dona de Fidel Albiac ha explicat que té guardat el telèfon de la seva filla com a 'Ro' i, a més, ha confessat que Rocío Flores va intentar contactar amb ella més de tres vegades i fins i tot també va intentar-ho al mes de desembre.

La raó per la qual Rocío Carrasco no està preparada per parlar amb la seva filla

Rocío Carrasco assegura que amb la seva filla té «un vincle que no es pot trencar. Ara està enterrat o invisible o transparent, però segueix. No m'ho traurà ningú, a aquesta nena l'he parit jo. Ara no és el lloc ni el moment, però no perdo l'esperança», ha confessat la protagonista de l'entrevista.

D'altra banda, Rocío Carrasco ha confessat que segueix en tractament terapèutic i farmacològic. És més, els especialistes li han recomanat que no parli amb la seva filla. Ara bé, quan arribi el dia en què es puguin veure, aquest retrobament serà en l'àmbit privat, ha assegurat Rocío.

«Sento por i inseguretat»

Rocío Carrasco ha reconegut que «sento por i inseguretat» quan veu el nom de la seva filla en la pantalla del mòbil. «No vull tornar a sentir tot això perquè m'ha costat moltíssim temps arribar a on soc avui. No vull tornar a sentir pànic cada vegada que soni el timbre i siguin els nens, tornar a tenir vòmits quan arribi dilluns. M'ha costat moltíssim treball», ha explicat amb sinceritat Rocío.

«Vull que s'entengui una cosa: estic explicant aquest episodi de la meva vida perquè si no no puc explicar com és el seu pare, que és un monstre», ha manifestat Rocío Carrasco, fent referència als episodis de maltractament que va viure amb Antonio David Flores.

«Aquest episodi és la seva obra mestra per acabar de matar-me. Per això ho explico, perquè sense ell, m'és impossible descriure com és aquesta persona. Si hagués pogut evitar-ho, ho hauria fet», ha assegurat Carrasco, reconeixent que «mai» ha deixat d'estimar a Rocío Flores. Ara bé, també ha reconegut que quan la veia a la televisió marxava «a fer una altra cosa. No em fa bé veure que aquesta nena ja no existeix. No vull veure-ho», ha conclòs.


Comentaris

envia el comentari