Rocío Carrasco i Pedro Carrasco

Rocío Carrasco pren mesures davant la traïció que va patir el seu pare, Pedro Carrasco

Rocío Carrasco i els seguidors de la seva docusèrie han deixat en evidència una persona

Rocío Carrasco es va passar 20 anys de la seva vida callant i suportant les acusacions i mentides del seu ex i de la seva família mediàtica. No obstant això, fa una mica més d'un any va decidir trencar el silenci i donar testimoni amb una docusèrie. Producció que ara està emetent la seva segona part i que està deixant en evidència una persona molt propera a Pedro Carrasco.

En concret, està 'desmuntant' la que va ser l'última dona d'aquell, Raquel Mosquera. Ho està fent amb proves i amb vídeos del passat. Però també els espectadors de la producció han demostrat a les xarxes que la perruquera ha mentit en més d'una qüestió.

Rocío Carrasco ja no calla

Rocío Carrasco ha dedicat una part de la segona entrega de la seva docusèrie a Mosquera. Ho ha fet per parlar sobre les polèmiques declaracions que aquella ha fet durant aquests anys. Així, ha desmentit que el seu pare li digués «filla de puta» com Raquel va manifestar i fins i tot que l'última conversa amb ell no fos bona.

De la mateixa manera, Rocío Carrasco ha donat un matís important sobre aquesta xerrada a casa seva. D'aquesta, Mosquera va arribar a dir que Pere havia sortit fent esses, encara que temps després ella mateixa es va contradir. Sigui com sigui, la filla del boxejador ha manifestat: «Ella sap molt bé que això és mentida».

«Ella sap molt bé el que ell beu i quina quantitat beu. Ho sap perfectament perquè ella va ser la que es va encarregar de servir-s'ho».

Aquestes declaracions de Rocío Carrasco han provocat un enorme malestar en què va ser la vídua del seu pare. Per això li ha escrit una carta a xarxes socials on la insulta i fins i tot qüestiona que patís per la mort del seu pare. Ho fa dient: «Quan va morir el meu marit vaig caure en una grandíssima depressió i vaig voler anar-me'n amb ell».

«No sortia de casa meva només a la perruqueria en tres anys, cosa que altres, als dos o tres mesos, se n'anaven a la fira de Sevilla o a qualsevol altra festa. Per no dir abans». Una declaració aquesta sobre el seu temps enfonsada que, pel que sembla, ja va fer al Deluxe el 2016.

Muntatge fotogràfic de Rocío Carrasco i Raquel Mosquera.
Rocío Carrasco cada cop deixa més retratada a Raquel Mosquera | CatalunyaDiari

Aquesta afirmació de Mosquera s'ha demostrat que és una altra de les mentides. I ha quedat clar quan espectadors de la sèrie han fet servir l'hemeroteca per deixar-la en evidència.

Han aconseguit retallades de premsa que deixen clar que un any després que morís la seva parella, ella va viatjar al Carib. És més, després d'aquesta escapada no va dubtar a fer-se un retoc estètic al nas.

Però això no ho és tot. També hi ha internautes que han compartit portades de revista de la perruquera que demostren que va arribar a fer alguna exclusiva pocs mesos després de la mort del seu marit.

▶️ José Fernando sufre la traición de su hermana Rocío Carrasco en un día lleno de emociones

Rocío Carrasco segueix desmuntant Mosquera

Rocío Carrasco també ha desmentit a la docusèrie Raquel pel que fa a l'herència i ha deixat clar que no li va donar un objecte del seu pare. I això ha enfadat tant aquella que ara l'acusa d'haver insinuat en la producció que va exercir la prostitució a Alemanya. Una acusació que podria portar problemes judicials a la qual va ser parella del boxejador per la seva gravetat.

A més, és que aquesta acusació queda desmuntada quan es veu el vídeo en què Rocío Carrasco parla de la seva vida en terres germanes. Exactament diu: «Ella ha de contar la seva història de veritat, quan ella va viure a Alemanya i perquè els seus pares van haver d'anar-se'n quan era molt petita. Ella ha de contar moltes coses de la memòria i de la vida, no de la memòria dels altres».

«La memòria dels altres és dels altres. Ella té la seva pròpia».