Primer pla de Rocío Carrasco plorant

Rocío Carrasco, preocupada en saber l'estat de la seva única germana

Rocío Carrasco no esperava que passés això

Rocío Carrasco està molt preocupada per la seva germana petita després d'assabentar-se de la trista pèrdua que ha patit en els últims dies. I és que, dissabte passat, 7 de maig, el 'Deluxe' va anunciar que José Luis Losa, company de Gloria Camila a 'Supervivientes 2017', havia mort.

El director del 'Diario Digital de Albacete', Javier Romero, va entrar en directe en aquest programa per informar sobre els fets. «Hi ha una consternació tremenda», va assegurar sense donar gaires detalls del que havia passat.

Gloria Camila i Rocío Carrasco.
Rocío Carrasco està molt preocupada per Gloria Camila | CatalunyaDiari

I és que, fa uns mesos, José Luis Losa va haver de passar per un dels moments més traumàtics de la seva vida: la mort de la seva dona Inma a causa d'un infart sobtat.

Des de llavors, l'exparticipant de 'Masterchef' no va aconseguir aixecar el cap. Ara, la germana de Rocío Carrasco i la resta dels seus éssers estimats ploren la seva pèrdua. «Ha intentat viure, però la pena l'ha pogut», va afirmar Iván González, donant alguna pista de la seva mort.

Rocío Carrasco, molt preocupada per la seva germana

Tot i no tenir cap mena de relació, Rocío Carrasco no ha pogut evitar preocupar-se per Gloria Camila després d'assabentar-se de la mort de José Luis Losa.

I tot perquè cap dels exconcursants d'aquest 'reality' de supervivència esperaven topar amb aquesta trista notícia. Durant l'entrevista de Kiko Rivera al 'Deluxe', el format va parar per informar que el guanyador de 'Supervivientes 2017' havia mort tan sols uns mesos després que la seva dona.

Gloria Camila, de perfil.
Gloria Camila s'acomiada del seu company José Luis | Instagram

Com es podia esperar, diversos personatges públics i pràcticament tots els seus companys d'edició no van trigar a reaccionar davant aquesta notícia esgarrifosa.

La germana de Rocío Carrasco va ser una de les persones properes a José Luis durant la seva estada a Hondures, per això no va voler deixar passar l'ocasió per acomiadar-se'n com es mereix.

«No menteixo quan dic que sempre vas ser un supervivent. No tinc paraules. Pensar que fins fa un mes vaig estar parlant amb tu... Quina pena, la vida dona cops i de vegades no som capaços d'aixecar-nos. Un altre àngel al cel», va escriure al seu compte d'Instagram.

Rocío Carrasco llegeix altres comentaris

La germana de Rocío Carrasco, però, no ha estat l'única que ha volgut expressar el dolor a través de les xarxes socials. Alba Carrillo, una altra de les participants de 'Supervivientes 2017', anava al seu compte d'Instagram per donar el condol a la família.

Així doncs, la col·laboradora de 'Ya es mediodía' i 'Ya son las ocho' va ser una de les primeres a mostrar el seu dolor davant aquesta inesperada pèrdua.

Alba Carrillo plorant
Alba Carrillo està molt afectada | Mediaset

«La vida és ingrata. Toques l'èxit amb les mans i l'infern amb el cor. Les persones d'aparença més forta són, moltes vegades, vulnerables de cor», escrivia amb una foto.

«Tant de bo ens ensenyessin des de petits a gestionar les emocions i guarir les ferides de l'ànima. I ens donessin nocions per detectar les alarmes que emet el que pateix i poder ajudar-lo», prosseguia una de les millors amigues de Rocío Carrasco.

«Tant de bo la vida no faci tant de mal a vegades i es fes càrrega insuportable. Tant de bo classes de cors trencats i desesperança. Descansa en pau, José Luis», finalitzava la tertuliana.

Per part seva, Juan Miguel Martínez no ha pogut contenir el plor en acomiadar-se del seu gran amic. I és que durant el seu pas pels Cayos Cochinos, aquests dos homes van aconseguir forjar una bonica amistat que va seguir després de tornar a Espanya.

«Fa una setmana parlàvem i m'explicava projectes que tenia de futur. Un amic, un excel·lent company, sempre va tenir gestos molt bonics amb mi. Ja estàs amb la teva estimada Inma. Gaudeix del viatge», va escriure amb una foto del matrimoni.