«Rocío Carrasco és una psicòtica»: Interrompen el programa d'Ana Rosa i ella esclata

Miquel Valls, reporter de 'El programa de Ana Rosa', ha estat enviat a Barcelona per cobrir un desnonament, però un grup de defensores d'Antonio David Flores no ha deixat que faci la seva feina

El documental 'Rocío, contar la verdad para seguir viva' ha aconseguit generar una allau de debats arreu d'Espanya. Mentre uns confien en el testimoni de Rocío Carrasco, hi ha altres que critiquen la seva actitud. De fet, Rocío Carrasco va poder comprovar-ho a la sortida dels jutjats a finals d'abril, després de declarar per haver estat demandada per l'impagament de la pensió del seu fill. Així doncs, els seus detractors van anar fins a les portes dels jutjats per increpar-la amb pancartes i amb crits com 'Stop feminazis'.

Rocío Carrasco va saber gestionar la situació amb total tranquil·litat i sense donar-li massa importància, però segurament va adonar-se de l'abast que ha tingut el seu testimoni.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Miquel Valls ha estat increpat per un grup de defensores d'Antonio David Flores

Ara bé, els reporters de televisió també han de fer front a les crítiques. Aquest és el cas de Miquel Valls, reporter de 'El programa de Ana Rosa', que ha estat enviat a cobrir un desnonament a Barcelona. Tot i ser un assumpte que no té relació amb el cas de Rociíto, els manifestants han volgut denunciar que Telecinco lloï la figura de Rocío Carrasco.

Quan els manifestants del desnonament han vist arribar l'equip de reporters de 'El programa de Ana Rosa', han perdut el control i s'han dirigit directament a Miquel Valls, que ha intentat sortir del pas de la millor manera possible.

Mentre Miquel Valls ha intentat connectar en directe, el grup de persones ha començat a cridar: «Premsa espanyola manipuladora!». Amb tot això, els col·laboradors i Ana Rosa Quintana s'han quedat sense paraules.

La tensió ha anat creixent fins que ha esclatat quan un grup de dones ha volgut increpar a Valls en defensa de Carrasco. No obstant això, el reporter ha intentat calmar els ànims de la gent, explicant-los que intentava cobrir la manifestació.

Les senyores, decidides a fer-se escoltar, han seguit pel mateix camí i han exclamat: «Molts ànims a Rocío Flores i David Flores Junior. Deixeu de ser còmplices de Rocío Carrasco!». A més, han afegit que «només li doneu veu a una psicòtica com Rocío Carrasco», han recriminat.

Miquel Valls, molt sorprès amb la situació, ha intentat explicar que volia informar sobre el desnonament i no sobre el documental de Rociíto, però no ha aconseguit fer la seva feina. «Jo et segueixo pel Telegram i t'envio coses i no em fas cas», ha insistit una altra de les dones.

Des de plató, Ana Rosa, que ha presenciat el lamentable espectacle, no ha dubtat en criticar l'actitud d'aquesta gent. «Això de premsa espanyola manipuladora... Sempre hi ha un beneit, doncs també està la beneita del dia», ha lamentat la presentadora, molt cansada de la repercussió que està tenint l'assumpte de Rociíto.


Comentaris

envia el comentari