Rocío Flores i la seva tieta Gloria Camila

Rocío Carrasco revela per què no es parla amb els seus germans: «Ell és el culpable»

La protagonista de la docusèrie ha volgut parlar de la nul·la relació que té amb Gloria Camila i José Fernando

Un cop ja hem sabut gran part de la mala relació que va unir Rocío Carrasco amb el seu exmarit, Antonio David Flores, faltava saber també la relació que tenia i té la protagonista del documental 'Rocío. Contar la verdad para seguir viva' amb la resta dels membres de la seva família. L'empresària ja va explicar que en l'actualitat no té relació ni amb José Ortega Cano, l'últim marit de la seva mare, ni amb Raquel Mosquera, l'última dona del seu pare, Pedro Carrasco. D'aquesta última, va explicar la setmana passada que era una mentidera i que no deia la veritat quan parlava de la relació que tenien pare i filla quan va morir el boxejador.

Carrasco també ha assenyalat a Mosquera per no haver-li donat part dels objectes del seu pare que li pertanyien, una herència que, segons la perruquera, Rocío vol tenir per diners i per un simple interès econòmic, fet que ella nega, assegurant que l'únic que volia era un record del seu difunt pare. Aquesta exposició pública ha fet que Raquel Mosquera hagi patit un episodi psicòtic i que hagi hagut de ser ingressada a l'hospital per rebre un tractament.

Recordem que Rocío Carrasco també va admetre fa algunes setmanes que la pitjor decisió que va prendre en la seva vida la seva mare, Rocío Jurado, va ser casar-se amb el torero José Ortega Cano. Unes declaracions que segur que han caigut com un gerro d'aigua freda a casa del destre. Aquest dimecres, però, als que els ha tocat rebre ha estat a altres, concretament als seus germans petits, dels que ella mateixa és tutora legal. La decisió que es va prendre quan la seva mare els va adoptar. Rocío Jurado va creure que aquesta era la millor solució per si mai li passava alguna cosa.

En un primer moment, la protagonista de la docusèrie ha declinat parlar dels seus germans, Gloria Camila Ortega i José Fernando Ortega, ja que, segons el seu criteri, ara no és el moment i ja hi haurà temps per poder tractar aquest assumpte. No obstant això, no ha acabat de convèncer l'entrevistadora de Rocío Carrasco, que ha volgut incidir una mica més per intentar treure-li alguna mena de titular sobre els germans.

L'entrevistadora ha estat hàbil i li ha preguntat si directament es podria atribuir la mala relació que té amb els seus germans a Antonio David Flores. Per sorpresa de tots, Rocío ha respost afirmativament. Carrasco considera que la bona relació que tenen Gloria i José Fernando amb el seu exmarit no ajuda per a res al fet que la relació flueixi. Considera que, d'alguna manera, aquests estan donant ales a una persona que ho ha fet passar molt malament. No obstant això, Rocío creu que, a part d'aquest motiu, n'hi ha d'altres que dificulten molt la relació amb els dos joves. No obstant això, assegura que els té molt afecte.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Antonio David, molt unit a Gloria Camila

Lydia Lozano, i amb molt d'encert, ha recordat aquest dimecres les vegades en què Antonio David ha deixat caure a 'Sálvame', sempre a través de tercers, assumptes vinculats a l'orientació sexual de José Ortega Cano, sobretot referint-se a un viatge a Nova York en el qual, segons Flores, el seu exsogre se li hauria insinuat. Un assumpte que molesta molt a Ortega Cano i que fa molt difícil entendre com és possible que Antonio David tingui una relació tan propera amb Gloria Camila, sabent totes les barbaritats que diu sobre el seu propi pare.

Aquest dimecres Carlota Corredera ha recordat que, quan Antonio David estava treballant a 'Sálvame', en moltes ocasions no se n'anava a l'hotel que li proporcionava la productora del programa, sinó que dormia a casa de Gloria Camila, presumint de la bona sintonia que hi ha entre tots dos.