Rosa Benito, imatge d'arxiu

«Rocío Carrasco sortia molt de nit. Ho he viscut»

Rosa Benito ha tornat a desmentir la filla de Rocío Jurado al plató de 'Ya es mediodía'

Els testimonis en contra de la versió de Rocío Carrasco es comencen a acumular. Després del contundent missatge de Rocío Flores a la seva mare, Rosa Benito ha tornat a donar un cop sobre la taula per desmentir el relat de la que va ser la seva neboda.

A l'últim capítol de la seva docusèrie, la filla de Rocío Jurado va posar de manifest alguns conflictes que havia tingut amb la família mentre la seva mare estava ingressada en un hospital de Houston a principis del 2006. «Fèiem torns: de matí, de tarda i de nit, ens anàvem rotant. A mi sempre em tocaven les nits, bé perquè a una li feia molt mal el cap, perquè tenia reuma i no havia dormit en tota la nit, o bé perquè passava qualsevol altra cosa. A mi no em sabia greu», assegurava Rocío Carrasco deixant entreveure que Ortega Cano, Rosa Benito i els seus oncles Amador i Gloria Mohedano s'intentaven escaquejar de les cures nocturnes.

Dijous passat, l'exdona d'Amador Mohedano va voler deixar clar a través del seu compte de Twitter que el testimoni de Rociíto no era real. «MEN-TI-DA», va escriure a Twitter. Una afirmació sobre la qual s'ha esplaiat aquest divendres després de reaparèixer al plató de 'Ya es mediodía'.

Rosa Benito desmenteix el relat de Rociíto sobre l'estada a Houston de la Jurado

Visiblement enfadada, Rosa Benito ha col·laborat al programa de Sonsoles Ónega per explicar la seva versió dels fets sobre els torns que feien els membres de la família per cuidar Rocío Jurado durant els quatre mesos que va estar ingressada a Houston. «Hi havia tres torns (Rocío-Gloria-Rosa). Jo, per coses del meu fill, he fet moltes nits i sé que són dures. Però a mi m'agraden i vaig fer totes les nits amb la Lourdes. Totes. Ho he viscut», començava dient rotundament.

L'exdona d'Amador Mohedano s'ha mostrat molt indignada per la imatge que Rocío Carrasco ha ofert d'ella i de la resta de la família. I més tenint en compte que, segons la seva versió, els fets són radicalment oposats. «Quan vam veure que les coses es posaven difícils, vam establir els torns. La Gloria s'hi estava des del matí fins a la nit, però la Rocío no es va quedar ni una sola nit amb sa mare. Però ni una. Saps el que és ni una? Ja n'hi ha prou de mentides», assegurava Rosa Benito davant la sorpresa dels seus companys de plató, als quals també va confessar que Rocío Carrasco «sortia molt de nit».

Rosa Benito defensa Rocío Flores i critica l'actitud de Carrasco com a mare

Més enllà de desmentir el relat que Rocío Carrasco ha ofert al documental de Telecinco, cosa que ja ha fet en anteriors ocasions, Rosa Benito ha aprofitat la seva intervenció per sortir en defensa de la seva filla, Rosario Mohedano, i de Rocío Flores. La col·laboradora de 'Ya es mediodía' ha valorat el testimoni de la filla de Rocío Carrasco a 'El programa de Ana Rosa'. Ha negat que estigui manipulada pel seu pare i ha demanat a la mare que es posi en contacte amb els seus fills per parlar en privat. «I ara què? Una nena que està demanant, pregant "Mama, vull parlar amb tu. Mama, mama". De què vol titllar a aquesta criatura? Que té 25 anys, que no és la primera vegada que li truca. Que li ha trucat moltes vegades i sa mare no li ha agafat el telèfon. Què contestarà el dimecres?», es preguntava Rosa Benito després d'aplaudir la resposta de la jove a la seva mare. «A mi m'agrada la gent valenta. Olé per Rocío Flores».

Seguint la mateixa línia de declaracions, Rosa Benito també ha qüestionat Rocío Carrasco com a mare per les paraules que va utilitzar en el documental per referir-se a la seva filla amb tan sols nou anys. «Dir de la seva filla, quan li pregunten per la casa de Miami, que ja havia encès l'espurna del mal... Dir això d'una nena de nou anys? Per favor!», ha sentenciat la mare de Chayo Mohedano.