Rocío Carrasco, a punt de fer el pas que més espanta la família Flores

La guerra entre mare i filla està més latent que mai

Rocío Carrasco i Rocío Flores
La guerra entre mare i filla està més latent que mai | Catalunya Diari

La mala relació entre Rocío Carrasco i la seva filla Rocío Flores continua. El que està clar és que no se suporten i que, a dia d'avui, sembla més aviat impossible una reconciliació entre mare i filla.

La setmana passada, la concursant de 'Supervivientes 2020' va llançar un desafiament a la seva progenitora a cop de taló. La filla d'Antonio David Flores es va mostrar disposada a enterrar la destral de guerra amb la seva mare. Ara sembla que la seva mare, filla de Rocío Jurado, està disposada a contestar-li.

Segons va explicar aquest dilluns la periodista Marisa Martín-Blázquez a 'El programa de Ana Rosa', Carrasco està molt enfadada i cansada de veure com el tens enfrontament entre ella i la seva filla és motiu de disputa als programes de televisió.

«Sembla que Maria Teresa Campos ha animat Rocío Carrasco que faci ja un xut i comenci a explicar alguna de les seves veritats. Ella està molt incòmoda des que la seva filla ha entrat al 'reality' per certes coses que s'han anat dient, per certes falsedats i per certes informacions no fidedignes», informava l'exdona del paparazzi Antonio Montero.

Com defensarà Rocío Carrasco la seva veritat?

«Rocío Carrasco pretén contestar la seva filla públicament a través d'una roda de premsa o reunió informal amb alguns periodistes, que podran preguntar-li sobre tot. Ella explicarà la seva situació i el seu enuig, perquè a hores d'ara està enfadada», va assenyalar la col·laboradora del magazín de Telecinco.

Dissabte passat, al programa 'Viva la vida', Terelu Campos també es va pronunciar sobre la seva amiga Rocío Carrasco. «M'atreviria a dir que, per primera vegada, l'he vist superada», va assenyalar. A més, el discurs de la filla de María Teresa Campos  coincideix amb el de Marisa: totes dues asseguren que van notar molt enfadada la seva amiga. 

Rocío Carrasco va coincidir amb el 'clan Campos' en el  79è aniversari de la presentadora malaguenya, en la seva finca a Las Rozas, a Madrid. «Aquesta vegada jo he vist a Rocío especialment enfadada i amb ganes d'aclarir-li a determinades persones acusacions que s'han fet sobre ella. La meva mare en molts moments ha agafat el telèfon per dir-i que s'ha acabat, que això no pot ser, perquè entén que determinades coses són inhumanes», indicava.


Comentaris

envia el comentari