Rocío Carrasco asseguda en un plató de Telecinco

Rocío Carrasco torna dilluns a Telecinco per complir un dels seus màxims desitjos

La filla de Rocío Jurado serà la principal protagonista de 'Sálvame'

Pocs dubtes queden que Rocío Carrasco s'ha convertit en el personatge del cor més mediàtic d'aquest 2021. L'emissió del seu docusèrie 'Rocío, contar la verdad para seguir viva' l'ha tornat a posar en el focus de la premsa rosa. I és que la filla de Rocío Jurado trencava el seu silenci després d'anys sense estar en un plató de televisió.

Però d'això ja han passat diverses setmanes. L'últim capítol de la docusèrie s'emetia a finals del passat mes de maig. Des de llavors, Rocío Carrasco ha estat absent a la televisió, però això acaba el pròxim dilluns, quan se la podrà tornar a veure en un plató.

Van ser moltes setmanes on l'ex d'Antonio David Flores ha volgut deixar clara la seva versió sobre la seva vida al costat de l'exguàrdia civil. Però no només això, tampoc s'ha mossegat la llengua per parlar sobre un dels pitjors episodis de la seva vida. Va voler explicar amb tot luxe de detalls l'agressió de la seva filla gran fa ara nou anys.

Tot el que ha dit no ha fet més que augmentar el pols al conflicte amb el seu ex. Antonio David no ha dubtat a atacar-la sempre que ha pogut durant aquests anys. Però això no ha evitat que la majoria d'opinió pública es posicionés en contra seva i que segueixi vetat a Telecinco.

La veritat és que han estat molts els col·laboradors que s'han posicionat al costat de Rocío. Alguns d'ells reconeixent que s'havien equivocat al llarg dels últims anys.

A més, la filla de 'la més gran' ha aconseguit l'afecte de bona part del públic. Són moltes les dones que s'han sentit identificades amb ella. També li agraeixen que hagi estat tan valenta i que s'hagi atrevit a explicar la seva història públicament.

I és per això que s'espera amb gran expectació el seu retorn a Telecinco. Aquest divendres es confirmava al Deluxe que dilluns que ve veurà complert «un dels seus màxims desitjos a Sálvame».

El programa ho anunciava en una breu promoció, però sense donar-ne excessius de detalls. El misteri és tal que ni el mateix Jorge Javier Vázquez sabia de què es tractava. «No sé què és, però dilluns jo hi seré», explicava el presentador.

Però aquesta no serà l'única sorpresa que guarda el programa de les tardes de Telecinco. Belén Esteban ho explicava ben clar: «Dilluns tenim dues exclusives: Kiko Matamoros, que torna després de la seva nou retoc estètic, i ara això de Rocío Carrasco».

Sembla ser que Telecinco aposta fort per les seves tardes d'estiu. I és que un cop més tindrà una forta competència a Antena 3. Aquesta cadena estrena aquest mateix dilluns a les 17.30, de manera diària, la seva nova sèrie turca 'Tierra Amarga'.