Fotomuntatge de David i Rocío Flores amb la seva mare Rocío Carrasco.

Rocío i David Flores adverteixen a la seva mare que la venjança ja està en marxa

David Flores Carrasco i la seva germana Rocío alerten la seva mare del perill que corre

Rocío i David Flores Carrasco estan més units que mai després que la seva mare expliqués la història de la seva vida després de 20 anys en silenci.

Saben que tot allò que es va revelar en aquella docusèrie tan polèmica i que va provocar un terratrèmol a la seva família n'ha passat factura a molts membres. Per si fos poc, en 2022 Rociíto va gravar la segona part la docusèrie que porta per nom En el nombre de Rocío.

Un dels que està quedant més assenyalat en els primers capítols és Amador Mohedano. S'ha parlat molt del germà de la chipionera. Per exemple, sobre com ha estat la seva tasca real en relació amb la carrera de l'artista, que va morir el juny del 2006.

David i Rocío Flores ja saben que la venjança n'està a punt

La mare de Rocío i David Flores Carrasco va deixar per terra el seu oncle en un dels primers compassos d'aquesta nova docusèrie. Enlletgia la feina que havia realitzat Amador amb Rocío Jurado. Assegurava que, tot i estar sempre a prop de la seva germana, aquest va agafar la representació de l'artista quan ja era tota una figura.

Li va treure mèrits del temps que va estar representant l'andalusa. Amador s'ha sentit ultratjat i menyspreat per la seva neboda i ara ha fet un pas més enllà. Està disposat a parlar-ne clar. En aquest cas, segons revela el diari La Razón, el familiar de Rocío i David Flores no ha contactat amb cap televisió per donar-ne la versió.

Rocío Flores i David Flores
Rocío Flores i David Flores saben que la venjança contra la seva mare serà imminent. | EUROPA PRESS

Amador se'n farta i decideix explicar-ho tot

Amador té clar que moltes declaracions que s'ha dit sobre ell i altres membres de la família són burles, mentides i barbaritats. Això no fa cap favor a la imatge i la figura de la chipionera més famosa d'Espanya.

El cas és que Amador, a cara descoberta, ha decidit que YouTube sigui la plataforma on expliqui la seva veritat. D'aquesta manera, tota Espanya pot saber la realitat de la seva vida. L'oncle de Rociíto té pensat fer una mena de documental amb el conegut youtuber Juanjus.

Amb Juanjus, aquest ja va donar una entrevista fa uns mesos al seu canal Cadena JuanjoVlog. Serà a finals del mes de juliol i al llarg de diversos dies quan, des de Chipiona, s'emetran diversos especials. Aquest donarà explicacions de tot i contestarà al que ha dit la seva neboda en els darrers temps.

Parlarà de la resta dels seus familiars i de Rocío Jurado, a la qual segueix trobant a faltar 16 anys després de morir. No és descarta que també acudeixin al Centro de Interpretació Rocío Jurado, la voz del milenio.

▶️ Los graves problemas de salud de Julio Iglesias: En silla de ruedas y problema de memoria

YouTube donarà cabuda al testimoni del germà de La más grande

Recordem que el museu de l'àvia del David i el Rocío Flores es va obrir fa poc més d'una setmana i, a la inauguració, no hi va anar cap familiar mediàtic, més enllà de Rociíto.

A més, cal apuntar que la mare de David i Rocío Flores no va convidar cap membre de la seva família mediàtica, ni a Amador. I això que va ser ell qui, després de la mort de l'artista, va posar més de part seva perquè aquest museu tan especial tirés endavant.

Cal assenyalar que en aquests especials que oferirà a YouTube el bo d'Amador també en donaran el testimoni més persones. Per exemple, algun dels membres de l'associació cultural RJ la más grande, polítics, i veïns del poble que volen donar el seu punt de vista sobre aquest assumpte.