Rocío Flores en un plató de televisió

Rocío Flores aclareix els dubtes sobre un possible retrobament amb la seva mare

La filla de Rocío Jurado té nou treball en la mateixa cadena que la seva primogènita

Rocío Carrasco ha arribat a 'Sálvame' per quedar-se. Així, la dona de Fidel Albiac s'ha estrenat com a col·laboradora. Un fet que ha posat de nou a l'ull de l'huracà a la seva filla Rocío Flores, que està cansada de preguntes.

El nou treball de la primogènita de Rocío Jurado

Aquest dimecres, la filla de Pedro Carrasco tornava a 'Mediaset'. I aquesta vegada ho feia en qualitat de col·laboradora. La protagonista de 'Rocío, contar la verdad para seguir viva' es posarà al capdavant de 'Hable con ella', la nova secció de l'espai vespertí.

En la seva arribada a Telecinco, l'ex d'Antonio David Flores es retrobava amb molts dels rostres habituals de la cadena. Amb els quals sembla que no va tenir ocasió d'ajuntar-ser amb la seva primogènita. Tot i trobar-se molt a prop, l'instant més esperat per molts no ha tingut lloc encara.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Marta López sí que es va trobar amb mare i filla. En primer lloc, la tertuliana televisiva va estar amb Rocío Carrasco al plató de 'Sálvame'. Amb ella va mantenir una trobada d'allò més tensa.

I és que cal no oblidar que l'exsupervivent és amiga de la parella d'Antonio David Flores i amb ella va compartir la seva breu estada a Hondures. Després, la col·laboradora canviava de plató, al de 'Supervivientes'.

En ple directe, la companya d'Olga Moreno li preguntava a Flores què passaria si veiés la seva mare pels passadissos. «Avui he compartit plató amb la teva mare. El que tothom li preguntava és què faria si es creuava amb la seva filla», comentava.

«Jo volia preguntar-te què faries si et creuaràs amb la teva mare», li plantejava la col·laboradora amb molta curiositat.

Farta de les preguntes de sempre

Lluny de quedar-se callada, la jove li responia a la qüestió de forma clara. Sobre el seu possible retrobament amb Rocío Carrasco, la seva primogènita ho va tenir clar:

«Mira, jo crec que les persones que em coneixen saben perfectament què faria. Ja ho deixo tancat per a aquesta nit i per demà».

«Ho he passat tan malament que no vull saber absolutament res. Demano que se'm respecti, que vinc a fer la meva feina i marxo a casa meva tranquil·lament», assenyalava visiblement molesta la germana de David Flores.

Amb aquestes contundents paraules, la filla gran d'Antonio David Flores tractava de quedar-se al marge de l'arribada de la seva mare a 'Mediaset'. La jove està cansada que li preguntin per aquesta mena d'assumptes.

Així que no va voler revelar què faria si de veritat coincidís amb la seva progenitora en els passadissos de la cadena. D'altra banda, està clar que l'emissió de la docu-sèrie sobre la vida de la filla de Rocío Jurado ha fet impacte en ella.

De fet, ho ha passat malament per tot el que la seva mare ha fet públic en els últims mesos. Tanmateix, fa anys que la jove està molt unida al seu pare i a la dona d'aquest. Per això li van fer mal tant les greus acusacions que es van abocar sobre l'exguàrdia civil en l'espai dedicat a Carrasco.

El retrobament amb la seva mare sempre ha estat un tema pendent. Quan la filla gran de la nova col·laboradora de 'Sálvame' va participar en 'Supervivientes 2020' no va parar de demanar-ho. No obstant això, ara sembla que les coses han canviat, i molt.

Des que la seva progenitora els fes pols amb les seves vivències públicament, la jove es mostra cada vegada més reticent a una possible reconciliació amb ella.

A més, el fet que no volgués veure el seu germà David, amb qui no havia tingut cap problema gros, li va doldre molt. Això és una cosa que mai entendrà ni li perdonarà.