Foto d'arxiu d'Alexia Rivas fent-se una selfie arquejant una cella

Alexia Rivas no va ser a 'Supervivientes' perquè va ingressar d'urgència en un hospital

L'exconcursant ha patit un contratemps que l'ha apartat de les seves obligacions televisives

Els espectadors de 'Supervivientes' no han passat per alt un detall que s'ha produït en l'última gala del concurs. I és que Alexia Rivas, una de les participants més polèmiques, no ha pogut estar present per un problema de salut.

La reportera es va convertir des del primer moment en una de les protagonistes de la temporada. El motiu és que era la seva reaparició després del famós escàndol que va protagonitzar al costat del seu ex-xicot, Alfonso Merlos.

A l'illa va coincidir amb Marta López, qui assegurava que havia estat víctima d'una infidelitat per part de l'advocat. Tanmateix, la jove nega que això fos així, ja que quan ella va començar la seva relació la col·laboradora estava completament fora de l'equació.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

El misteri no s'ha pogut resoldre, puix que Merlos va enviar un comunicat a Telecinco per impedir que parlessin del polèmic assumpte. Per aquest motiu, la periodista ha hagut de guanyar pes en el programa per ella mateixa.

La veritat és que la seva experiència no ha deixat indiferent a ningú, encara que no ha trobat suports suficients per a romandre a Hondures. Després de la seva arribada a Espanya s'ha guanyat l'afecte de molta gent. De fet, el públic exigeix que participi en les gales de l'espai.

El passat dimecres, 7 de juliol, no va poder acudir al seu lloc de treball perquè va estar a l'hospital. Ella mateixa va confessar el contratemps que havia tingut en el seu compte d'Instagram. Així, no podem passar per alt la repercussió que té en les xarxes socials.

Alexia ha aconseguit reunir un exèrcit de seguidors que podria fer-li guanyar molts diners, ja que qualsevol marca estaria encantada que patrocinés els seus productes.

No obstant això, ara prefereix centrar-se en la seva carrera periodística. Així tot, té ganes de recuperar la seva professió i hi ha gent que ja ha començat a tremolar.

Una d'aquestes persones és María Patiño. La periodista va ser la seva presentadora i no va dubtar a posar-se en contra seu quan suposadament va aparellar-se amb el xicot de Marta López.

Malgrat no haver comptat amb la calor d'alguns dels seus companys, part del públic li ha emparat en els seus pitjors moments. Recentment han inundat la xarxa de missatges desitjant-li una ràpida recuperació.

La jove vol protegir la seva intimitat

Alexia és conscient del poder que la televisió exerceix sobre l'audiència, així que prefereix mantenir la seva vida privada al marge de la premsa. Aquesta és la raó per la qual no ha donat moltes explicacions sobre el seu ingrés hospitalari.

No obstant això, des que va tornar d'Hondures està cultivant la seva faceta de 'influencer', així que ha compartit alguns detalls. «Feia mesos, mesos i mesos que no havia d'anar a urgències», comenta al respecte.

La jove ja està pràcticament recuperada, però no ha pogut participar en l'última gala de 'Supervivientes'. Tot fa pensar que el concurs ha ressuscitat la seva trajectòria televisiva, així que no seria d'estranyar veure-la en un altre programa.

El que sí que està clar és que mai tornarà a 'Socialité', espai que la va convertir en una estrella. Des que va ocórrer l'escàndol amb Alfonso i Marta, no han parat de situar-la al centre d'innombrables polèmiques.

Fa uns dies es va armar de valor i va carregar durament contra ells. «Em fa gràcia que aquest programa, que diu que no té res en contra de mi, no faci més que treure notícies negatives», va començar dient.

«D'acord, molt bé, però quan el que es diu és mentida, això ja no», ha conclòs visiblement molesta. Hi ha possibilitats que la reportera es converteixi en la nova malson de María Patiño.

Recordem que ha posat en dubte el seu talent com a presentadora, a més de fer-la responsable de la campanya de desprestigi que va patir. La gallega assegura no tenir cap problema amb ella i està disposada a signar la pau pel bé de tots.