Muntatge Rocío Flores amb David Flores Carrasco

Rocío Flores i David Flores Carrasco, en xoc per la retirada de Gerard Piqué

David i Rocío Flores són fidels seguidors del club blaugrana

La sortida de Gerard Piqué del Barça sorprèn molts dels seus fans. Rocío Flores i David Flores Carrasco són dos dels seguidors del club de futbol que no comprenen la seva sortida, igual que molts altres. Tots dos s'han declarat fans del Barça a les xarxes socials de Rocío Flores. Queda lluny el Reial Madrid, l'Atlètic o el Betis de les seves aspiracions a club favorit. Ells prefereixen el Barça, encara que saben que no serà el mateix sense el millor jugador de defensa.

Així va expressar la germana de David Flores Carrasco el suport al Barça

Fa uns mesos, concretament a principis d'any, Rocío Flores es va sotmetre a una operació de pit. No va ser d'augment, atès que no ho necessitava, sinó d'una elevació i reubicació del teixit perquè les pujades i les baixades de pes l'havien afectat.

Després de sotmetre's a l'operació i de tres setmanes de recuperació, Rocío Flores va ensenyar als seus seguidors el resultat de la mastopèxia amb pròtesis. No de la manera que penseu, ni en biquini, ni en top o sostenidor. Ho va ensenyar amb la samarreta del seu equip favorit: el Barça.

Així va demostrar als seus seguidors dues coses. La primera, que continuava recuperant-se i ho feia de la manera més còmoda possible, vestint la samarreta del conjunt blaugrana. La segona, mostrava el seu pit col·locat encara que en aquesta foto no es va poder apreciar gaire perquè hi havia poca llum i semblava ser de nit.

El xicot de Rocío Flores, per la seva banda, segueix a Instagram al perfil oficial del Futbol Club BarcelonaManuel Bedmar sempre ha practicat aquest esport i n'és un apassionat, així es pot veure a les seves xarxes socials. De fet, en algunes de les seves publicacions d'Instagram el podem veure amb l'equipació del Màlaga Club de Futbol, club que idolatra, com no podia ser d'una altra manera, atès que ell va néixer allà i, per això, és el seu club més important.

El Barça trobarà molt a faltar Gerard Piqué, igual que David Flores i Rocío, ja que ha estat un dels millors defenses de la història del club. Després de més d'una dècada jugant al Camp Nou, ha arribat el moment de dir adeu, així ho ha explicat en un comunicat. «Vosaltres, culers, m'ho heu donat tot, i ara que els somnis d'aquest nen s'han complert, us vull dir que és el moment de tancar aquest cicle. Sempre he dit que després del Barça no hi hauria un altre equip, i així serà».

David Flores Carrasco busca suport en la seva germana

David Flores Carrasco no té xarxes socials, encara que sempre ha compartit els gustos de la seva germana. Per això, no és estrany que també tingui l'equipació del club on jugava Gerard Piqué.

A més, el suport més gran de David Flores Carrasco és la seva germana, atès que ell encara no comprèn amb exactitud què ha passat amb la seva mare. Per tant, busca un suport en ella i en el seu pare, Antonio David Flores.

Aquest suport li servirà de molta ajuda quan hagi de seure al jutjat davant de la seva mare, perquè aquesta no li ha passat la pensió alimentària pactada des de fa mesos. És cert que David Flores Carrasco ja és major d'edat, però, a causa de la seva minusvalidesa, els pares estan obligats a continuar mantenint-lo. Per això, la seva mare li ha de passar una pensió mensual, cosa que no ha fet. Ara, el seu propi fill, animat per la germana i el pare, ha decidit demandar-la i portar-la als tribunals per aquest motiu.