ÚLTIMA HORA

🚨 Carme Forcadell i Dolors Bassa, obligades a tornar avui mateix a la presó

URGENT

📌 La pandèmia segueix reculant a Espanya abans d'un cap de setmana clau

Rocío Flores i el seu germà David: la foto de fa anys que farà mal a la seva mare

La filla d'Antonio David Flores i Rocío Carrasco envia un nou missatge a la seva mare

Rocío Flores al costat del seu germà David Flores
Rocío Flores comparteix una preciosa foto al costat del seu germà David | Twitter

D'ençà que s'ha donat a conèixer més a la vida pública, Rocío Flores ha demostrat que la seva família és el pilar fonamental en la seva vida. En especial destaca la predilecció que sent pel seu germà, David Flores, raó per la qual va decidir participar en 'Supervivientes 2020' per «garantir-li una vida».

El 'reality' fa dies que ha arribat a la seva fi, i per això sembla que ara Rocío Flores està aprofitant al màxim la companyia dels seus i ha tirat de records per enviar-li un afectuós missatge al seu germà i, de passada, un dard a la seva mare, Rocío Carrasco  .

La neta de Rocío Jurado ha compartit amb els seus seguidors una història al seu compte d'Instagram rememorant els millors anys de la seva vida al costat del seu germà.Una infància que va passar vivint a casa de la seva mare i amb el marit d'aquesta, Fidel Albiac. «Records que m'alegren la vida» comença escrivint Rocío Flores acompanyant a la fotografia.

Una fotografia antiga dels dos germans

A la instantània podem veure a Rocío i David quan eren petits abraçant-se mentre somriuen a la càmera. «Com hem crescut, madurat, après, però sempre de la mà #mienano» finalitza Rocío, en el que sembla un clar missatge cap a la seva mare sobre el pas del temps i tot el que s'ha anat perdent.

Publicació compartida per Rocío Flores a Instagram
Publicació compartida per Rocío Flores a Instagram | Instagram

Sembla que la filla d'Antonio David Flores i Rocío Carrasco lamenta els vuit anys que porta sense parlar amb la seva mare i, sobretot, la velocitat en la qual el temps va transcorrent. «El temps passa» assenyalava mentre es trobava a la illa concursant per al 'reality' estrella de Telecinco, on de fet, va reclamar una reconciliació diverses vegades amb la seva mare.

Mentrestant, Rocío Carrasco  es manté en la seva línia de guardar silenci i no sembla que hagi de respondre a la crida incessant de la família. Davant d'això, Rocío Flores  deixa clar amb la seva publicació què és l'únic que li importa en la seva vida: la seva família. Antonio David Flores  compartia la publicació de la seva filla mostrant-se con d'orgullós se sent d'ella.


Comentaris

envia el comentari