Primer pla de Rocío Flores mirant intensament

Rocío Flores emprenyada en adonar-se que ja no mana a Telecinco: «Tres vetats»

Alejandra Rubio comença a fer-li la competència a la filla de Rociíto

Fa un any, els escàndols familiars i la docusèrie de la seva mare convertien Rocío Flores en la reina absoluta de Telecinco. Tot i ser gairebé una nouvinguda a la cadena de Fuencarral, ja que fins aquell moment havia preferit mantenir-se en un segon pla, de sobte ningú no s'atrevia a dir-li res. La jove feia i desfeia al seu gust als platós de televisió. Tant és així, que fins i tot es dedicava a vetar aquells col·laboradors que no li queien bé o que s'havien posicionat del costat de Carrasco.

Rocío Flores amb mala cara a un plató
Rocío Flores s'ha convertit en el rostre més cotitzat de la cadena | Mediaset

Això generava un gran enrenou a Telecinco davant el qual molts saltaven indignats, assegurant que «Rocío havia aconseguit imposar la seva llei» i que «les seves exigències tenien com a finalitat sentir-se còmoda a plató, evitant seure amb gent que critiqués Antonio David Flores o que donés suport a la seva mare». Belén Ro era una de les principals afectades, que denunciava no haver tornat a treballar per culpa de la neta de 'la más grande'.

Rocío Flores i la seva mare
Rocío Flores ha sabut aprofitar el seu moment per llançar-se com a personatge televisiu | TELECINCO

«Des que Rocío Flores va demanar el meu acomiadament, no he tornat a Supervivientes», es lamentava la tertuliana. «Ho ha demanat en directe, dos dies consecutius i el dia que va demanar que m'acomiadessin eres tu davant i em vas fer callar», li retreia a Marta López, íntima d'Olga Moreno.

«Ho va demanar tant que jo no he tornat a treballar a Supervivientes, aquest és el tema», assegurava molt molesta. Una altra afectada pels aires de grandesa de Rocío Flores també resultava ser Isabel Rábago, que es mostrava molt clara sobre això.

Alejandra Rubio segueix els passos de Rocío Flores

«Em pregunten si coincidiré a plató amb Rocío Flores… i jo dic: Com coincidiré jo amb una estrella si jo soc una simple treballadora que treballa quan la criden, per Déu», sentenciava.

«La meva contestació és pura conya», aclaria poc després als seus seguidors. «No en tinc ni idea de si ha vetat algú o no. Sincerament, tampoc m'importa».

«No m'aporta res i aquestes coses no depenen de mi. Jo soc una treballadora, és a dir: ningú. M'acabo d'assabentar que anirà al programa i m'ha fet gràcia. M'és igual», remarcava.

Viva la vida
Alejandra Rubio ha sabut explotar el seu cognom i destacar professionalment | TELECINCO

No obstant això, i lamentablement per a ella, els dies de regnat de Rocío a Telecinco semblen haver arribat al final. I ha estat una altra la que ha ocupat el seu lloc dins de les files de la cadena:  Alejandra Rubio.

La filla de Terelu Campos arribava trepitjant amb força, col·laborant els caps de setmana a Viva la vida amb la seva mare i amb la seva tieta, Carmen Borrego. La seva presència era molt important, ja que donava peu a una autèntica guerra sense precedents dins del clan més mediàtic de la televisió.

Imatge d'Alejandra Rubio.
Alejandra Rubio ha estat acusada de vetar diversos col·laboradors de 'Sálvame' | GTRES

Alejandra no dubtava a atacar la seva tieta públicament i a retreure-li els drames familiars. Almenys, fins que a María Teresa Campos li tocava intervenir i posar ordre enmig del caos.

Ara que les aigües  s'han calmat, la neta s'ha vist amb la necessitat de trobar una feina després de la cancel·lació de Viva la vida, i una bona manera d'aconseguir-ho és fer parlar, per la qual cosa fins i tot s'animava a ser entrevistada per la seva mare.

Aquesta va ser entrevista que no ha deixat ningú indiferent i en què la jove també ha mostrat la seva voluntat. De fet, vetava tres col·laboradors de Sálvame als quals no volia veure ni en pintura, cosa que ha provocat tot un escàndol.

Foto d'alguns col·laboradors de 'Sálvame' a plató.
Diversos col·laboradors de 'Sálvame' estan indignats amb la filla de Terelu Campos | Mediaset

En concret, van ser Laura Fa, Kiko Jiménez i Rafa Mora els repudiats, i  no han trigat a saltar.

«Deixa com el c** Terelu», acusen Alejandra. «Fixa't que bé que ho està fent que no ens interessa ni a nosaltres!», opinaven respecte a la seva actitud a plató.