L'últim detall sobre la mare de Rocío Flores que pot acabar amb ella

Les últimes informacions sobre l'agressió que va propinar a la seva mare li auguren un futur molt negre

Imatge d'arxiu de Rocío Flores
Rocío Flores haurà de fer front al seu passat quan torni de 'Supervivientes' | Telecinco

 

El motiu del conflicte entre Rocío Carrasco i Rocío Flores comença a sortir a la llum i cada cop se’n saben més detalls, uns detalls que ha publicat 'Vanitatis' i que deixarien en molt mal lloc a Rocío Flores.

El citat mitjà de comunicació ha fet pública recentment una sentència del 26 de juny del 2013 en què Rocío Flores va ser condemnada, quan tenia tan sols 15 anys, per un delicte de maltractaments reiterats a la seva mare Rocío Carrasco, que haurien culminat en una pallissa que l'adolescent li va propinar a la seva pròpia mare. És el primer cop que aquesta escabrosa informació ha sortit a la llum, desballestant els rumors que s’haurien generat entorn de Rocío Carrasco, afirmant que havia renunciat a la custòdia de la seva filla.

 

El que va passar realment però, és que Rocío Flores va pegar puntades de peu i colpejar diverses vegades la seva mare fins a deixar-la atordida a terra, segons recull la sentència judicial i l’informe pericial de lesions de Rocío Carrasco d’aquell dia.

Rocío Flores renuncia a una reconciliació amb la seva mare

Després d’aquest episodi, la jutgessa va dictaminar una separació física entre mare i filla, però ha estat el portal ‘Cotilleos’, qui ha publicat un document mitjançant el qual es demostra que Rocío Carrasco hauria intentat reconduir la situació posteriorment, però va ser Rocío Flores qui es va negar per complet a reconciliar-se amb la seva mare, amb la qual fins al dia d’avui, i des del dia del citat episodi, no ha tornat a parlar. ‘Cotilleos’ demostra que fins i tot s’hauria intentat treballar amb ella i la seva mare en un programa de mediació, però hauria estat Rocío Flores qui s’hi hauria negat, rebutjant qualsevol possibilitat de reconciliació.

Aquestes últimes informacions només fan que embrutar encara més la imatge pública de Rocío Flores, qui actualment està concursant a ‘Supervivientes’ i que haurà de donar moltes explicacions quan torni d’Hondures.

 

També et pot interessar...

 

Comentaris
MONTSE
ROCIO, ànims,ja mares, maretes, i ...dexemo corre

envia el comentari