Rocío Flores en un plató de televisió

Rocío Flores evita l'atur: estrena nova feina amb Olga Moreno

Rocío Flores ha tornat de les seves misterioses vacances amb molts plans de cara a la tardor

Rocío Flores ja ha tornat a fer de les seves després d'unes llargues i merescudes vacances. La jove ha posat terra pel mig i se n'ha anat amb la seva parella, Manuel Bedmar, a una destinació de somni: Cancún.

No obstant això, poc s'ha filtrat sobre la seva estada al paradís. La filla d'Antonio David ha volgut preservar la privacitat al màxim per fugir de l'assetjament mediàtic i desconnectar de veritat. e

Un descans força necessari per Rocío, ja que ha tingut uns mesos delicats plens d'alts i baixos. Ens referim no només al documental de la seva mare, que ha estat un cop molt dur per ella, sinó també al gran enrenou que s'ha generat després. 

L'assetjament a la família Flores ha arribat al punt més àlgid amb la victòria d'Olga Moreno a Supervivientes. Fet que els ha servit per fer un pas endavant i defensar la seva versió dels fets.

Mediaset s'ha encarregat d'exalçar la figura de la dona d'Antonio David, mentre que la de Rocío Carrasco ha anat perdent pes. Això sí, ella tornarà amb més força de cara a la tardor, quan desemmascararà la seva família en la segona part del documental.

Mentrestant, Rocío ha tornat amb les piles carregades i disposada a enfrontar el que l'espera a partir d'ara. «3,2,1 tornem a la realitat. Adéu, paradís», escrivia a les xarxes socials en una imatge tot just abans d'enlairar-se l'avió. 

Rocío Flores i Olga Moreno podrien treballar juntes a partir del setembre

Un cop aquí, a Rocío no li faltaran els compromisos laborals. De fet, segueix centrada en la seva faceta com influencer, a més de comptar amb un lloc fix com a col·laboradora a El programa de Ana Rosa.

Encara no sabem si reprendrà els seus compromisos televisius ara que Supervivientesha acabat, però queda clar que la seva presència al programa resulta molt atractiva per l'audiència. I més quan tothom parla d'ella.

Sembla que les bones notícies no s'han acabat per Antonio David i els seus, ja que la seva dona podria estar davant de nombroses ofertes laborals.

El pitjor de l'huracà Carrasco ja ha passat i podria ser que Olga i la seva «Rora» acabessin treballant plegades. Així ho deixava caure el mateix Joaquín Prat, presentador d'El programa de Ana Rosa.

«Pufff, mare meva. Jo crec que tothom té cabuda en un programa i més una persona tan actual com Olga Moreno», assenyalava.

«No estaria malament. Si ella vol, sense cap problema. Nosaltres encantats de rebre tothom que vingui a aportar coses bones».

Rocío ha encaixat molt bé en l'equip del programa, fet que presagia que Olga també podria ser molt ben rebuda. A més, allà s'ha trobat amb el suport dels seus companys durant els pitjors moments de la docusèrie.

Ana Rosa Quintana i companyia sempre han posat en dubte el testimoni de Carrasco, criticant la forma en què havia atacat la seva pròpia filla. Recordem que Rociíto va explicar fil per randa tot el que va passar el dia que la seva filla gran la va apallissar l'any 2012.

Per la seva banda, Olga es topava amb la dura realitat després de la seva tornada d'Hondures. Havia de respondre les acusacions de la dona de Fidel Albiac, que la titllava de ser còmplice d'Antonio David.

No obstant això, ella sempre ha defensat que l'únic que ha fet aquests darrers anys és tenir cuidar d'uns nens que estima com si els hagués parit.