Rocío Flores en directe a 'El Programa de Ana Rosa' el 9 d'abril de 2021

Rocío Flores: «És el pitjor moment de la meva vida i em centro en la meva salut mental»

La filla de Rocío Carrasco evita parlar sobre el documental a la televisió i assegura que necessita temps per gestionar tota la polèmica

Aquest dimarts, 4 de maig, Rocío Flores s'ha vist obligada a abandonar el plató de 'Supervivientes' perquè s'ha emocionat amb unes emotives paraules d'Olga Moreno. La filla de Rocío Carrasco ha posat de manifest que el seu estat anímic està molt fràgil.

D'altra banda, aquest dimecres ha assistit com a col·laboradora a 'El programa de Ana Rosa', on no ha volgut parlar gaire sobre el concurs que està fent Olga Moreno a 'Supervivientes'.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Durant el programa d'Ana Rosa, Rocío ha volgut explicar el motiu pel qual va emocionar-se durant el debat de 'Supervivientes': «Crec que va ser perquè va parlar de nosaltres després del Dia de la Mare. No és la meva mare biològica, però està amb mi des que soc petita i aquest vincle es va creant amb el pas dels anys. Jo ho diré sempre, és una persona molt important en la meva vida», ha assegurat Rocío Flores

A més, ha volgut aclarir alguns dubtes que han sorgit en els últims dies. «Diuen que m'he dirigit a ella com a mare. Jo a Olga sempre l'he anomenat 'Oa'. No per mi, sinó pel meu germà que li deia així. No li dic 'mare', però puc considerar-la com una segona mare. Però això no vol dir que li tregui el valor a la meva mare», ha afirmat la filla de Rociíto.

Rocío Flores es nega a parlar del documental de la seva mare

Tot i que el debat en un primer moment s'ha centrat en Olga Moreno, els col·laboradors d'Ana Rosa Quintana sempre aprofiten per aprofundir una mica més en els sentiments de Rocío Flores i intenten extreure alguna declaració malgrat que ella ha decidit mantenir-se al marge i no comentar els episodis del documental de la seva mare.

«No parlaré del documental», ha assegurat Rocío Flores davant la insistència de Marisa Martín Blázquez i Joaquín Prat, que li han preguntat pel documental.

Així doncs, la filla d'Antonio David no parla del documental 'Rocío, contar la verdad para seguir viva' i es rumoreja que podria estar negociant una entrevista amb Ana Rosa Quintana per explicar la seva versió dels fets.

La importància de la salut mental

Però més enllà d'aquesta possibilitat, que encara no ha estat confirmada per la protagonista ni per ningú del seu entorn, la filla de Rociíto ha volgut aclarir el motiu pel qual ha preferit callar i no fer front al testimoni de la seva mare. 

«M'estic centrant en mi i en la meva salut mental. Vull gestionar-ho de la millor manera possible. Estic en procés, jo crec que tot porta el seu procés... i aquí estic jo», ha manifestat.

Poc després de defensar el paper d'Antonio David Flores com a pare i assegurar que ja han parlat sobre la polèmica, Rocío ha volgut deixar molt clar que està travessant un dels pitjors moments de la seva vida.

«Òbviament no diré que és el millor moment de la meva vida. Fins i tot diré que és el pitjor. Bé, sense comptar les dues pèrdues que he patit, la meva àvia materna i el meu avi patern», ha sentenciat Rocío Flores.