Rocío Flores preocupa els seus: No pot més

L'audiència posa en dubte que Rocío Flores ho estigui passant tan malament com es diu

Rocío Flores és una de les protagonistes de l'actualitat de la premsa rosa. La seva mare, Rocío Carrasco, ha aconseguit posar-la en el punt de mira amb les declaracions que ha fet a 'Contar la verdad para seguir viva'.


A més, Rocío Flores està rebent insults a les xarxes socials pel fet de seguir defensant públicament al seu pare, Antonio David Flores. Tot i mostrar-se valenta, la 'influencer' no pot més amb la situació i per aquest motiu, els seus éssers estimats estan preocupats.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Rocío Flores no viu el seu millor moment

Rocío Flores ha estat assenyalada per haver maltractat a la seva mare. És per això que a les xarxes socials hi ha molta gent que critica l'actitud de la 'influencer'. És més, fins i tot és atacada perquè no ha volgut demanar-li perdó a la seva mare.

Per si no n'hi hagués prou, també se li retreu que no tingui consideració amb la seva mare. En canvi, defensa al seu pare i a Olga Moreno, que està concursant a 'Supervivientes'.

Rocío Flores s'està veient desbordada, ja que Olga Moreno tampoc li posa fàcil. La concursant de 'Supervivientes' parla constantment sobre la polèmica i fa comentaris inapropiats.

No vol que la seva mare tingui més protagonisme

El diari 'La Razón' ha afirmat que Rocío Flores està esgotada i que, fins i tot, els seus éssers estimats estan molt preocupats. De fet, en més d'una ocasió ha manifestat que no pot més davant les preguntes dels reporters.

És per això que està evitant parlar sobre la seva mare, ja que tampoc vol donar-li més protagonisme. Rocío Flores desitja gaudir del seu dia a dia sense haver de respondre més preguntes.


És més, la 'influencer' ha assistit al concert de Pitingo i no ha volgut respondre a les preguntes dels reporters. A més, 'La Razón' indica que Rocío Flores ja no actua amb naturalitat, sinó que ara segueix un guió.

Hi ha qui no es creu a la filla de Rocío Carrasco

Malgrat tot, hi ha gent que no es creu el discurs de Rocío Flores. Hi ha qui considera que realment no ho està passant tan malament. 

Tanmateix, els seus detractors denuncien el fet que no vulgui parlar, però que estigui preparant una entrevista amb Ana Rosa Quintana. De la mateixa manera, assenyalen que segueix treballant a la televisió i ho ha aprofitat per llançar-li indirectes a la seva mare.A més, consideren que també està utilitzant les xarxes socials per enviar indirectes a Carrasco. És per això que Twitter està ple de missatges que critiquen l'actitud de Rocío Flores. Aquest és un exemple: «Rocío Flores haurà estat víctima del seu pare, però ara forma part de l'equip botxí».


Comentaris

envia el comentari