Primer pla de Rocío Flores

L'abans i el després de Rocío Flores: es posa àcid a la cara i és un despropòsit

La imatge de la tertuliana televisiva ha canviat molt en els darrers anys

Rocío Flores està irreconeixible. Sí, perquè el físic de la primogènita d'Antonio David Flores té poc a veure amb el de fa uns anys, ja que és una assídua a les clíniques estètiques i centres de bellesa. Un fet que és bastant notori.

La seva imatge és fonamental per a la seva feina

Des que es va convertir en un personatge públic de ple dret, Rocío Flores ha centrat gran part de la seva vida a les xarxes socials. De fet, és una de les 'influencers' més conegudes del nostre país i això suposa estar perfecta constantment.

Als seus 25 anys, la filla gran d'Antonio David Flores ha recorregut diverses vegades a tractaments estètics per veure's millor. És més, ha compartit a les seves xarxes socials els procediments als quals s'ha sotmès sense cap mena d'objecció.

Però, l'últim ha cridat especialment l'atenció perquè per donar-li un aire més fresc a la seva cara, la xicota de Manuel Bedmar ha optat per un retoc nasal, labial i també a la zona del front.

Segons sembla, a la neta de Rocío Jurado no li acabaven de convèncer les petites arrugues del seu front, la mida dels llavis i la forma del nas. Així que, perquè tots els seus seguidors puguin veure com ha estat el pas per quiròfan, la clínica ha compartit el seu procés a Instagram.

Un cop més, Rocío Flores ha recorregut a la seva clínica madrilenya de confiança i li han injectat àcid hialurònic als llavis per augmentar-ne el volum i donar-los una hidratació extra. Per la seva banda, al nas, el procediment ha estat el mateix, però aquesta vegada per eliminar un bony que tenia a la part central i deixar-la més recta.

Així mateix, per tractar les arrugues del front, malgrat la seva edat, a la neboda de Gloria Camila li han punxat Botox perquè així la seva cara llueixi més llisa. No obstant això, aquests tres canvis no són aptes per a qualsevol butxaca, per això tot apunta que per fer publicitat de la clínica a les seves xarxes socials podrien haver-li fet un bon descompte o, fins i tot, li hauria sortit totalment gratis.

Els canvis més notoris

D'altra banda, a aquests retocs recents de la parella de Manuel Bedmar cal sumar-li tots els que s'ha fet temps enrere, que no són pocs, ja que va començar amb petites coses com a extensions de pestanyes, ungles de gel o micropigmentació a les celles. Tot i això, els seus canvis físics van anar augmentant a poc a poc.

Així, sembla que Rocío Flores està molt centrada a la cara, la zona que més se'n veu davant les càmeres. Per això, per destacar els seus punts favorables i suavitzar-ne els defectes, es va sotmetre a un tractament d'harmonització facial. Alhora, però, va passar per un procediment de làser amb què li van eliminar l'acne i li van donar llum i vitalitat al seu rostre.

Muntatge amb Rocío Flores abans i després
L'abans i el després de Rocío Flores | Catalunya Diari

Però, si hi ha alguna cosa que en va modificar la cara notablement va ser l'operació a què es va sotmetre a començaments d'any: una 'bichectomia'. Concretament, Rocío Flores va ser intervinguda per eliminar les boles de Bichat de la seva cara, i quedant-se més estilitzada. A més a més, com que les seves dents també li preocupaven, va optar per triar una ortodòncia invisible per corregir-los i poder presumir de somriure.

Així mateix, és una habitual dels massatges, especialment dels que es fan amb fustateràpia. I és que la germana gran de David Flores hi recorre per reduir els nivells d'estrès, alleujar els dolors musculars i articulars i reorganitzar el greix del seu cos.

Així doncs, és evident que la filla gran d'Antonio David i Rociíto té molt d'interès a estar perfecta, motiu pel qual inverteix molt del seu temps a cuidar fins al detall més mínim del seu físic. I és que ja no queda res d'aquella jove tímida que defensava el seu pare a 'GH VIP' sense importar-li gaire la seva imatge.