Primer pla de Rocío Jurado.

L'altre amor de Rocío Jurado que va morir deixant una fortuna

Rocío Jurado, com el seu suposat gran amor, han estat i són notícia pel seu llegat

Rocío Jurado es va casar dues vegades, la primera amb Pedro Carrasco i la segona amb Ortega Cano. Però va tenir un gran amor amb què no va arribar a passar per l'altar perquè ell no va voler. Enrique García Vernetta, un home que, com ella, és notícia per la seva herència.

Vernetta va morir en 2020, no va arribar a contraure matrimoni ni a tenir fills, però va deixar un llegat força curiós. En concret, va deixar una autobiografia que, si es publiqués, trauria a la llum molts aspectes desconeguts de la cantant. És a dir, suposaria un 'boom', que es traduiria en una gran xifra de diners per a l'editorial que la publiqués.

Primer pla d'Enrique García Vernetta, el primer gran amor de Rocío Jurado
Enrique García Vernetta va ser el primer gran amor de Rocío Jurado | RTVE

Rocío Jurado, part essencial del llegat de qui va ser el seu xicot

La cantant gaditana va viure el seu primer amor amb Enrique, del qual es va enamorar perdudament només conèixer-lo a València. Tal va ser l'atracció que va sentir pel fill d'un empresari ric, que no van dubtar a iniciar una relació, malgrat la seva fama de faldiller.

Van estar junts més de vuit anys, durant els quals ell va exercir com a representant d'ella i li va ser infidel en diferents ocasions. Aquesta situació, sumada que ell no es volia casar, va provocar la ruptura de la parella. I així va ser com mesos després ella es va convertir en esposa del boxejador i va iniciar un rumb que ja tots coneixem.

No obstant això, hi ha molts aspectes de la seva vida juntament amb Vernetta que es desconeixen. Aspectes els quals ell mateix va revelar en alguna entrevista a la televisió, però va voler anar més enllà i treure'ls tots a la llum. Per això va començar a escriure una autobiografia.

Primer pla de perfil de Rocío Jurado
Rocío Jurado és la gran protagonista de l'autobiografia de Vernetta | GTRES

Quan va morir l'any 2020 no havia aconseguit que cap editorial volgués publicar el seu llibre. Per això va deixar com a llegat aquesta obra, amb la qual qualsevol podria guanyar molts diners si veiés la llum.

Vaja, que seria una herència molt sucosa i controvertida, com ho és també la que va deixar Jurado per altres motius. En el cas de l'artista perquè el seu patrimoni, de 7 milions d'euros, va provocar un cisma que va acabar amb la família trencada. I tot, segons sembla, per l'avarícia d'alguns membres del clan.

Rocío Jurado i els seus secrets més inconfessables

'La más grande' és el centre del relat escrit per qui va ser el seu primer xicot. I és que en ell no dubta a revelar, segons sembla, situacions i secrets inconfessables d'ella. Per exemple, indica que ell va ser el gran amor de la vida de Rocío.

▶️ Vídeo del dia

Com ho demostra això? Dient que el mateix dia que es casaria ella per primera vegada li va trucar per telèfon. Ho va fer, suposadament, per dir-li que si tornaven junts, no contrauria matrimoni. És més, explica que posteriorment també li va fer aquesta mateixa proposta.

Imatge de Pedro Carrasco i Rocío Jurado
Rocío Jurado, segons Enrique, va estar a punt de frenar les seves primeres noces | Cedida

Però aquí no queda tot. Enrique també relata, com va publicar La Razón, que durant el seu festeig amb Jurado ella es va quedar embarassada d'un nen. Això sí, la gestació es va veure interrompuda de manera natural provocant una tristesa enorme en l'artista.

Altres secrets que surten a la llum és que la cantant de Chipiona li va demanar fins a tres vegades que es casessin i que va ser la qui va trencar. I ho va fer perquè Vernetta no tenia cap intenció de passar per l'altar en cap moment.

A més a més, sense oblidar que confessa que la mateixa cantant, ni fins i tot estant amb Ortega Cano, va aconseguir oblidar-ho i ser feliç.