Ana María Aldón a la presentació de Gold Music Club a Madrid el 3 de juny del 2021

Rocío Jurado no és l'única: l'altra dona que hi ha entre Ana María Aldón i Ortega Cano

Marina ha començat a acaparar l'atenció de la col·laboradora de 'Viva la vida'

Ana María Aldón i Ortega Cano semblen haver arreglat les seves picabaralles relacionades amb la memòria de Rocío Jurado. La col·laboradora no va poder evitar deixar anar algunes llàgrimes a 'Viva la vida', i va reconèixer que el fantasma de 'la més gran' estava afectant el seu matrimoni. Ortega Cano seguiria enamorat de la seva difunta dona, i aquest és un fet contra el qual Ana María no pot lluitar.

«Ho tinc assumit, jo vaig arribar i ella hi era, però estic veient una entrevista al meu marit en què parla de qui va ser dona i em fa trobar molts sentiments», explicava. I ja no és tan sols el record de 'la més gran', sinó viure envoltada de les seves fotos i escoltar la seva música diàriament. En aquest sentit, ella admet que «quan vaig arribar a aquesta casa hi havia un quadre enorme de Rocío i aquí segueix». «Jo no sóc qui per treure'l, no ho faré mai» confessava.

«Hi va haver un moment en què em vaig plantejar què feia jo aquí si aquest home segueix enamorat de la seva dona, encara que ella no hi sigui», lamentava Aldon, que destacava la pressió a què se sotmet cada dia. «Hi porto deu anys —destacava—, i crec que ho faig amb el màxim respecte cap a tots», i assumia la seva vulnerabilitat. Amb tot, però, la vida ens ha posat a tots dos en el mateix camí i ens ha donat un fill meravellós, i aquí seguim», argumentava.

Tots aquests motius han estat suficient per solucionar els seus problemes, i s'han mostrat recentment més units que mai. Ortega Cano recordava que l'estima i la cuida en tots els sentits. I així, la parella ha aconseguit solucionar els esculls que no els deixaven avançar en la seva relació, i ara tots dos enfronten les coses d'una altra manera.

Marina, la gran protagonista de les xarxes socials d'Ana María Aldon

Sembla, però, que hi ha una altra dona que ara acapara tota l'atenció Aldon, i no és altra que Marina. La treballadora que tenen contractada a casa, i amb qui manté una magnífica relació, s'ha convertit en l'absoluta protagonista de l'Instagram de la dissenyadora. A més, ha aconseguit guanyar-se l'afecte dels seguidors amb les seves ocurrències. Ella ha estat el suport més gran d'Ana María en els seus pitjors moments i l'ha ajudat a fidelitzar la seva comunitat de més de 140.000 seguidors.
«No em treguis així que estic grassa. En aquest país, amb tant menjar, jo em quedo amb gana», ironitzava Marina. Aquestes ocurrències són precisament les que han aconseguit que els seguidors empatitzin i descobreixin aquest costat tan desconegut d'Aldón. La col·laboradora de 'Viva la Vida' mostrava també el seu gran cor preocupant-se tot moment pel benestar de la seva empleada.