Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Marta Torné i Roger Gual

Roger Gual, el marit de Marta Torné i reconegut director de cinema i teatre

La parella ha celebrat que fa 10 anys que estan junts

Marta Torné i Roger Gual
Actriu i director es van enamorar en una obra de teatre | Instagram

L'actiu i presentadora catalana  Marta Torné acumula als seus 42 anys una llarga llista d'èxits professionals. L'actiu ha estat molt temps lligada al món de la  televisió, i sèries tan reconegudes com 'The Night Manager', 'El internado' o 'Velvet' han servit per demostrar el seu  gran talent per a la interpretació. Però la cosa no es queda aquí, sinó que també s'ha atrevit a fer de presentadora a programes com 'Cámbiame', de Telecinco.  

Tot i ser una persona molt reconeguda arreu del país, poc se sap de la seva vida privada, especialment pel que fa a l'amor. Molt poques vegades ha compartit fotografies a les xarxes amb la seva parella, Roger Gual, i és que tal com assegurava ella mateixa en una entrevista, «no necessito  ensenyar a les xarxes l'enamorada que estic, no necessito que la gent ho sàpiga». 

Director de cinema i teatre i guanyador d'un Goya

Per la seva banda, Roger Gual també ha tingut sempre un amor especial per la interpretació, tot i que va estudiar disseny gràfic i va començar també les carreres d'Administració i direcció d'empreses i Història de l'art. Al llarg de la seva carrera professional, el català ha aconseguit premis tan importants com la Biznafa de Plata del Festival de Málaga i la medalla del cercle d'Escriptors cinematogràfics. A més a més, l'any 2012 va aconseguir guanyar el Goya a millor director novel per la pel·lícula 'Smoking Room'. 

Va ser el 2011 quan Marta va començar un nou projecte a 'Más allá del puente', una obra de teatre dirigida per Gual. L'estiu d'aquell mateix any van començar a saltar tots els rumors d'un possible romanç entre els dos, i al cap de poc temps ja es van deixar veure junts i agafats de la mà pel carrer. Només un any després Marta reconeixia públicament que «estem molt bé junts. És una etapa molt feliç de la meva vida. Estic enamoradíssima». 

Després de 5 anys de relació la parella va celebrar un casament íntim  a Barcelona. Només hi van assistir els familiars més propers i el gos d'ella, en el que va ser una boda d'allò més peculiar: «Ni el vals, ni els regals per als convidats. Els vam donar unes polaroids perquè es fessin fotos... bueno, tot a la nostra manera. Vam entrar junts a la cerimònia. Inclús no vam tenir DJ, que ho vaig fer jo».

No es plantegen tenir fills

El passat mes d'abril el matrimoni va celebrar 10 anys de relació. L'actriu va compartir una sèrie d'imatges al seu perfil d'Instagram, on va escriure també unes paraules: «Avui celebrem 10 anys junts i em moro d'amor».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hoy celebramos 10 años juntos y ME MUERO DE AMOR @rogergual .........

Una publicación compartida de Marta Torné (@marta_torne) el

Després de tant de temps junts, molts han preguntat a Marta sobre el tema d'augmentar la família, al que ella va respondre que «no em plantejo ser mare. Passen els mesos, els anys i estic feliç, no penso en la idea de tenir fills i em donen igual les crítiques». «No em puc plantejar ara tenir fills si no tinc temps  ni per veure a la meva parella», afegia. 

En una entrevista l'actiu va voler recordar una curiosa anècdota amb una vident: «Una vident va dir que tindria un nen. Sí. No et mirava a la cara i feia gargots sobre un full. Jo em vaig espantar molt i em va dir que tenia un nen trencat al meu voltant, orbitant pel cap. Estava trencat perquè no el volia tenir, però que el tindria».