Rosa Benito, imatge d'arxiu

Rosa Benito desapareix de Telecinco per problemes de salut

La col·laboradora s'absenta de 'Ya es mediodía' en ple huracà mediàtic

L'huracà Carrasco ha aconseguit que molts membres de la família Mohedano siguin imprescindibles en la graella de Telecinco, on una de les grans beneficiades ha sigut Rosa Benito, exdona d'Amador i cunyada de Rocío Jurado. La col·laboradora va saltar a la fama gràcies a la seva participació a 'GH VIP', ja que de seguida va demostrar el seu talent davant de les càmeres, i Ana Rosa Quintana va fitxar-la en el seu equip. La seva fama va anar creixent com l'escuma; era una de les cares més polèmiques de 'Sálvame', va guanyar 'Supervivientes' i va protagonitzar una infinitat de portades. No obstant això, els seus problemes familiars la van allunyar de la pantalla.

Segons ha sortit publicat, el seu gendre, Andrés Fernández, va demandar la productora en què treballava, i Rosa no va tenir més remei que apartar-se dels mitjans de comunicació. Tot i això, passat el temps, va tornar a televisió gràcies a Sonsoles Ónega, qui li va donar treball a 'Ya es mediodía', encara que mai va tornar a tenir el mateix protagonisme. Les seves intervencions televisives es van reduir bastant, i els seus passos cada vegada tenien menys repercussió a la premsa rosa.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Però el documental que ha protagonitzat la seva neboda ho ha canviat tot. Així, la mare de Chayo torna a ser un personatge interessant, i totes les seves declaracions són estudiades al detall, de fet, durant els tres mesos que ha durat 'Contar la verdad para seguir viva', molts periodistes han estat molt pendents d'ella. Per aquest motiu, ha cridat tant l'atenció que s'absentés del programa que va ser testimoni del seu renaixement.

Aquest fet s'ha produït just després que es traslladés a Chipiona per celebrar el Dia Internacional de Rocío Jurado, on molts mitjans han començat a especular. Resulta força significatiu que desconnecti dels mitjans després d'un esdeveniment tan important i, a més, 'Ya es mediodía' comptava amb la seva presència per tenir informació privilegiada d'aquest esdeveniment. Així tot, les xarxes socials han llançat diversos rumors i, gran part del públic, està bastant confós. Però la veritable raó de l'absència és molt més senzilla del que sembla: la tertuliana ha tingut un problema relacionat amb la seva salut. Afortunadament, no té importància. Així que tornarà molt aviat a Telecinco.

Rosa Benito recupera el seu poder mediàtic

El periodista Miquel Àngel Nicolás és el responsable de la secció de cor del programa de Sonsoles Ónega i, per aquesta raó, ha sigut ell qui s'ha encarregat de donar explicacions: «Està malalta de l'estómac. Li hem trucat per veure si vindria, però no està molt flamenca i no ha pogut». La veritat és que la presència de Rosa Benito està més cotitzada que mai; no solament ha de donar resposta a les acusacions que Rociíto ha abocat sobre ella, sinó també ha de fer front a la seva nova enemiga: María Teresa Campos. La veterana presentadora ha venut una exclusiva on l'anomena «esbojarrada», i les seves filles s'han sumat a aquests atacs.

Carmen i Terelu estan en peu de guerra; la primera ha qüestionat la seva presència en el Dia Internacional de Rocío Jurado; i, la segona, assegura que està bastant decebuda amb ella. En el seu moment van ser amigues, però la tertuliana no s'ha portat bé amb els defensors de Carrasco, de fet, garanteix que molts d'ells s'estan aprofitant de la seva tirada mediàtica. Per tant, l'exdona d'Amador reapareixerà quan el seu estat de salut sigui més favorable, perquè té un compromís amb Telecinco: i és que per celebrar el quinze aniversari de la mort de la cantant, 'Ya es mediodía' ha preparat un programa especial, i li ha demanat ajuda per oferir-li al públic material inèdit. Així doncs, tindrà valor per explicar el qual va succeir a Chipiona, o es dedicarà únicament a homenatjar l'artista?