Rosa Benito perd els papers i defineix Rocío Carrasco amb una sola paraula

La docusèrie de Rocío Carrasco continua aixecant dubtes entre els espectadors

Rosa Benito ha tornat a reaccionar sense pietat al testimoniatge de Rocío Carrasco. En l'últim capítol emès de ‘Rocío, contar la verdad para seguir viva’, la seva neboda ha relatat els últims anys de vida i la defunció de la seva mare, Rocío Jurado.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Un episodi en el qual diversos membres de la família com Amador Mohedano, Ortega Cano i la mateixa Rosa Benito han tingut especial protagonisme, encara que en el mal sentit de la paraula.

Les declaracions de Rocío Carrasco que han deslligat la ira de Rosa Benito

Rocío Carrasco ha tret a la llum alguns dels enfrontaments que va viure amb la seva família durant l'hospitalització de la seva mare a Houston a principis del 2006, una etapa que s'allargaria durant més de quatre mesos i que va portar a tota la família a traslladar-se als Estats Units.

«Va ser terrorífic. Com érem molts, fèiem torns, de demà, de tarda i de nit, s'anaven girant. A mi sempre em tocaven les nits o bé perquè a una li feia molt de mal el cap, perquè tenia reúma i no havia dormit en tota la nit, o bé perquè passava qualsevol altra cosa. A mi no em pesava», assegurava Rocío Carrasco deixant entreveure que Ortega Cano, Rosa Benito, i els seus oncles Amador i Gloria Mohedano intentaven fugir dels torns nocturns. A més, Rocío Carrasco va deixar en l'aire una frase que encara estarà ressonant al cap de molts.

«La família s'enfonsa, i crec que va ser el final d'algú i el començament de molts», va pronunciar la filla de Rocío Jurado fent referència a la defunció de la seva mare i la posterior carrera en els mitjans de comunicació que van iniciar altres membres de la seva família. Especialment en el cas de Rosa Benito i Amador Mohedano, que van passar de treballar amb 'la més gran' a participar en platós i concursos de televisió.

És més, Rocío Carrasco es va negar a comentar públicament unes declaracions del seu oncle en ‘Sálvame’ acusant Fidel Albiac d'estar interessat en l'herència de la seva sogra, ja que la demanda per aquestes declaracions està en marxa. «És una entrevista guionitzada des d'un principi i de l'altre, que per desgràcia és família meva, de moment no em pronunciaré públicament sobre ell, primer vull fer-ho per la via judicial i, després, ja ho faré públicament. Ja ho faré», va anunciar la filla de Rocío Jurado.

Rosa Benito titlla a Rocío Carrasco de mentidera i torna a desmentir el seu relat

Probablement, totes aquestes declaracions han estat el detonant de l'últim esclat de Rosa Benito en contra de la seva neboda. La que fora dona d'Amador Mohedano ha utilitzat el seu compte de Twitter per a atacar novament el testimoniatge de Rocío Carrasco, a qui ha titllat de mentidera amb majúscules.

Malgrat no haver assistit avui com a col·laboradora a 'Ya es mediodía', Rosa Benito no ha pogut reprimir la seva opinió i ha fet ús de les seves xarxes socials per a desmentir el relat de la seva neboda al mateix temps que els seus companys debatien en el plató els episodis narrats per Rocío Carrasco en l'últim capítol.

«MEN-TI-DA», ha escrit la col·laboradora de 'Ya es mediodía' a les seves xarxes socials sense especificar que moment o part del testimoniatge de la seva neboda està desmentint.

A més, Rosa Benito ha compartit diversos tuits que posen en valor la seva fidelitat i lleialtat cap a Rocío Jurado i la seva família.

En qualsevol cas, l'exsupervivent estarà demà divendres asseguda al costat de Sonsoles Ónega i podrà aclarir a què es referia amb el tuit. Cal destacar que Rosa Benito ja ha desmentit diversos dels episodis contats en la docusèrie. Primer va posar en dubte la versió donada per la seva neboda sobre el presumpte robatori d'una caixa forta per part d'Antonio David i després va desmentir que Rocío Jurado s'hagués mort amb el dubte de saber si hauria d'indemnitzar a l’exguàrdia civil per la demanda que aquest li havia presentat.


Comentaris

envia el comentari