Primer pla de Rosa Benito somrient en un acte de Termix

Rosa Benito dona un cop de mà a Rocío Carrasco quan ningú s'ho esperava: «No m'ho crec»

Rosa Benito ha sorprès donant la raó a la seva neboda en una qüestió important

En els últims mesos Rosa Benito ha rebut moltes crítiques. I tot perquè ha sigut molt dura i incrèdula públicament amb el testimoni que la seva mediàtica neboda ha donat a través de la seva sèrie-documental.

És més, fins i tot l'ha atacat per estar preparant una segona part d'aquesta producció. No obstant això, ara, de manera inesperada, li ha donat el seu suport. I ho ha fet en una qüestió molt rellevant referent als seus fills.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Rosa Benito dona suport a la seva neboda

L'exdona d'Amador Mohedano és una de les peces clau del programa 'Ya es mediodía', on el seu treball és analitzar i comentar l'actualitat del cor. Per aquest motiu, ara ha hagut de donar el seu punt de vista sobre l'entrevista que Olga Moreno ha concedit després de sortir de 'Supervivientes'.

La sevillana va ser protagonista d'un especial, que ha generat una enorme revolada i que ha deixat diverses frases a tenir en compte. I sobre aquesta ha opinat Rosa. En concret, ha deixat clar que hi ha una cosa que no es creu de les paraules de la dona d'Antonio David.

Olga Moreno va manifestar que a casa mai no s'havia parlat malament de l'ex del seu marit. No obstant això, Benito opina que és mentida. «Olga va dir que a casa mai s'havia parlat malament de Rocío Carrasco, però no m'ho crec», manifestava.

«No m'ho crec perquè, si tu has fet una portada amb els nens per fer mal a l'altra banda, a la casa algun comentari ha hagut d'haver-hi. I no només això, també hi haurà estat dur», opinava.

D'aquesta manera inesperada, Benito va donar la raó per una vegada a la seva neboda.

El seu punt de vista va permetre que Alba Carrillo també ho recolzés: «Olga ha dit que ara la seva filla està patint. Però aquests nens també han anat a l'escola i el seu pare ha estat el dia anterior parlant malament de la seva mare al seu plató. Llavors, com no repercutirà la situació en ells?».

Rosa Benito no oblida tampoc donar suport a l'altra part de la família

Com era de suposar en ella, la mare de Chayo Mohedano també va donar el suport a l'altra part de la família en diferents qüestions. Exactament, va deixar clar que entén el perquè Rocío Flores ha tingut públicament paraules d'enorme afecte per la seva madrastra.

La jove ha exposat que «estaré eternament agraïda a Olga per haver estat amb nosaltres des que érem molt petits. Ens ha donat afecte i amor, que era el que necessitàvem».

Sobre aquesta qüestió, Benito va ser molt clara: «Rocío estima moltíssim a Moreno i jo ho entenc. Ho veig molt bé. Que uns fills siguin feliços amb les altres parelles dels seus pares, això és el bonic en uns menors que estan creixent amb famílies separades».

Tot seguit va afegir: «Em sembla molt bé el que ha dit d'Olga, a la qual està agraïda. Jo no he vist que ella s'hagi portat malament amb aquests nens. I això a mi m'agrada».

«Quan Rocío li dona les gràcies a aquella és pel qual aquesta ha dit sobre que l'únic que ha fet ha estat estimar-los. I no són els seus fills», opinava l'ex d'Amador.

Però aquesta opinió no va ser compartida per Carrillo. La col·laboradora va carregar contra Flores i contra la guanyadora de 'Supervivientes' per les seves paraules en aquest sentit. «Si el que vols és un acostament amb la teva mare i no vols fer-li mal, hi ha coses que se les podia haver estalviat».

«Si no evites certes coses, la bretxa cada vegada serà més gran i més difícil de salvar. Llavors, si tots no tenim una miqueta de delicadesa amb el del costat, a la fi és impossible».

De la mateixa manera, va exposar: «Moreno l'altre dia va intentar justificar coses que estan documentades i hi ha sentències fermes. Llavors, a la fi el que està fent és passar-li una mà pel llom als seus fillastres. I clar, així tens sempre el seu amor».