Rocío Flores sortint d'un hotel amb mascareta

Rocío Flores farà seure dos personatges de Telecinco a declarar als jutjats

Rocío Flores intenta solucionar la seva complicada situació

Rocío Flores està cansada de rebre atacs. Per això ha passat a l'acció per frenar tot el que està patint des que es va estrenar el documental la  filla de Rocío Jurado. I és que aquesta va compartir amb els espectadors una sentència que va deixar en mal lloc a la seva filla, el qual mai serà perdonat.

Flores ha decidit prendre cartes en l'assumpte perquè ningú parli dels fets que la seva mare ha tret a la llum. De fet, els experts asseguren que ha condemnat a Rociíto a l'oblit etern per haver fet públic un succés tan íntim i escabrós.

La filla d'Antonio David Flores ha emprès accions legals contra Óscar Cornejo i Adrián Madrid, els responsables de 'Contar la verdad para seguir viva'. Aquests podrien haver comès un greu delicte en donar visibilitat a un document privat que atempta directament contra la intimitat d'una persona.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Óscar Cornejo i Adrián Madrid, al punt de mira de Rocío Flores

Óscar Cornejo i Adrián Madrid, propietaris de la productora de la docu-sèrie, hauran de seure a la banqueta dels acusats després de la decisió de Rocío. 'Libertad Digital' informa que la demanda ha sigut interposada al jutjat d'instrucció número 38 de Madrid.

Rocío Flores està disposada a arribar fins al final de l'assumpte, ja que la famosa pallissa ha generat molts problemes. Així mateix, els espectadors ja no confien en el seu personatge perquè pensen que darrere hi ha una dona agressiva i despietada.

La neta de la Jurado va denunciar que rebia amenaces diàries des que la seva mare fes pública la condemna. La polèmica baralla va tenir lloc a casa de Rociíto l'estiu de 2012, i des de llavors res va tornar a ser el mateix.

Un jutge va identificar l'existència de maltractament continuat, fet que va separar mare i filla per sempre. Olga Moreno ha confirmat que aquella etapa va ser força dura, així que no va dubtar a estar a la banda de Rocío.

Óscar Cornejo i Adrián Madrid han fet història en la premsa del cor perquè ningú imaginava que els periodistes poguessin parlar d'aquest assumpte secret. Carrasco els va demanar que eliminessin part del seu testimoni per no perjudicar la seva petita, però aquest detall sembla no ser suficient.

La 'influencer' ha demandat als productors, tot i que és molt complicat que el resultat sigui positiu per a ella. La sentència ha estat exhibida per la protagonista de 'Contar la verdad para seguir viva', pel qual ells no tenen res a veure.

Rocío Flores ataca 'La Fábrica de la Tele'

La filla de Rocío ha trobat un altre punt d'unió amb Antonio David: 'La Fábrica de la Tele'. Aquesta empresa no només està darrere del documental, sinó que també produeix 'Sálvame', programa que no ha tractat bé a l'exguàrdia civil.

L'antic tertulià de Jorge Javier ha demandat als seus caps per acomiadament improcedent, i sembla que la seva primogènita ha decidit seguir els mateixos passos. Per tant, Óscar Cornejo i Adrián Madrid hauran de visitar els jutjats en més d'una ocasió per culpa de la família Flores.

La col·laboradora d'Ana Rosa ha estat en silenci durant molt de temps, però sembla que es nega a seguir suportant determinades crítiques. Cada vegada hi ha més gent que parla malament d'ella, així que ha hagut de prendre mesures per frenar la tempesta.

És complicat que 'La Fábrica de la Tele' pateixi conseqüències per publicar la sentència, ja que és un document que ha estat reproduït per molts mitjans. Mentre el que s'hagi explicat sigui veritat, cap periodista serà castigat per la justícia.

Rociíto s'ha convertit en el fitxatge estrella de l'empresa a la qual ha demandat el seu exmarit i la seva primogènita. I tot fa pensar que la guerra va molt més enllà de la televisió, ja que els integrants d'aquesta busquen una venjança personal.

Així doncs, la nova reina del feminisme s'ha assegut al tron de Telecinco i els experts asseguren que no renunciarà al seu lloc tan fàcilment. Tot i que 'la nena' també té molt poder, mai podrà comparar-se amb la fama de la seva mare.