Rosa López

Rosa López trenca el silenci i aclareix tota la polèmica sobre Chenoa

Rosa López creu que tenen una conversa pendent

Rosa López ha trencat el silenci per aclarir quina relació manté amb Chenoa. Entre elles sembla existir un estira-i-arronsa. La granadina insisteix que hi ha una bona amistat, però la realitat seria una altra de ben diferent.

La guanyadora d'Operación Triunfo va intentar calmar els ànims fa poc amb una publicació a Instagram. En certa manera se sent una mica pressionada per la premsa, que sempre li pregunta per aquest tema. Ara no li ha quedat més remei que reaccionar després de les darreres declaracions de l'ex de Bisbal davant de les càmeres.

Rosa assenyalava en una entrevista a Lecturas que l'enrenou generat al voltant de la relació amb les companyes d'edició li havia passat factura. No va ser gens senzill assimilar tot el que en van dir. És com si no estigués al corrent d'allò que pensaven.

Rosa López, en el programa de TVE
Rosa López pensava que les seves companyes del programa eren les seves amigues. | LA 1

La majoria de noies que van coincidir amb ella al programa eviten el retrobament perquè no la considerarven una persona de fiar. És possible que les hagués traït alguna vegada i no semblen disposades a perdonar-la. Alguns mitjans apuntaven que només contactava amb elles per interès, quan desitjava alguna cosa.

Li han dolgut molt els testimonis d'aquelles a qui considerava les seves amigues, sobretot de la mallorquina. Ha explicat que la granadina «no és la meva amiga, però sí que és companya». Deixava entreveure que entre elles només hi havia una relació professional, però no desitjava res més. Ja se sap que és molt complicat endur-se bé amb tothom i més en un món com l'artístic. Tothom coneix els egos i les enveges que hi ha.

Rosa López creu que la van trair

Rosa López se sent molt dolguda, mai no va pensar que arribaria a escoltar això d'aquella a qui considerava la seva confident. Insisteix que la colla d'Operación Triunfo segueixen sent les seves amigues de l'ànima per molt que s'entestin a negar-ho. En qualsevol cas, continua afectada per les seves paraules i és incapaç d'amagar els seus sentiments.

Va revelar que, quan va sentir les paraules de l'ex de Bisbal, «em vaig posar malalta, vaig caure amb febre». Indica que Chenoa «podria haver estat més diplomàtica», però en realitat tampoc és que hagi dit cap mentida. No la considera del seu cercle més proper i així ho ha transmès als mitjans quan li ho pregunten.

Encara que no ho vulgui reconèixer, la guanyadora d'Operación Triunfo potser s'hauria d'imaginar alguna cosa fa temps. Ja es va emportar una verdadera decepció quan la mallorquina no la va convidar a la seva boda. Va estar esperant la seva trucada perquè li donés explicacions, però mai no va tenir lloc.

Li va molestar molt que anessin altres companys de l'edició i que ella s'hagués de quedar a casa. Van esgrimir que era una cerimònia molt íntima, amb pocs convidats i que no podrien estar tots els que volguessin. A contracor ho va acabar acceptant l'andalusa.

Rosa López assegura que va ser un gran any

Rosa López admet que tanca un dels millors anys de la seva vida malgrat tota la polèmica en què es va veure embolicada. Explica que «em sento una dona empoderada i decideixo la meva vida». Està molt feliç al costat del seu xicot, al qual anomena «marit» i amb qui té plans de futur.

Li encantaria estrenar-se com a mare d'aquí ben poc. Deixa enrere ja la imatge de noia insegura i amb complexos. Això forma part del passat i afronta tot el que encara ha d'arribar amb molta més energia.

Pel que fa a la situació amb la seva companya de concurs, assenyala que van coincidir fa poc en un aniversari i que van estar molt còmodes. «Està tot bé, ens estimem, ens tenim molt d'afecte», aclareix.

No obstant això, Rosa López es mostrava una mica mosquejada per les seves darreres declaracions. «No feia falta, però si ella ho té així, jo ho respecto perquè l'estimo molt», va dir. No li va agradar gaire que no la considerés la seva amiga.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp