Rosa Maria Sardà durant la manifestació unionista a Barcelona el 18 de març de 2018

Rosa Maria Sardà: «El càncer sempre guanya»

L'actriu catalana va aparèixer aquest diumenge a 'Lo de Évole'

Les darreres declaracions de Rosa Maria Sardà han causat un gran impacte entre els seguidors de l'actriu catalana, però també entre tots els espectadors del programa televisiu on les va realitzar. Sardà  va aparèixer aquest diumenge, 26 d'abril, al programa 'Lo de Évole', a la Sexta. L'actriu s'ha caracteritzat sempre per la seva contundència en les declaracions públiques; en els darrers anys manifestant-se rotundament en contra de la independència de Catalunya i, fins i tot, retornant el 2017 la Creu de Sant Jordi que la Generalitat li va concedir en època del president Pujol, el 1994.

En aquest cas, però, el tema no va ser el dret a decidir de Catalunya. D'entrada,  Évole i Sardà van conversar sobre la gran qüestió de les darreres setmanes, la crisi del coronavirus. «Seguiran venent armes, explotant gent i arribant pasteres», deia molt contundent. «No sé com els que tenen més de dos 'duros' dormen tranquils», deixava anar l'actriu catalana.

Impactants declaracions sobre el càncer que pateix

Però després de parlar sobre el virus, Jordi Évole i Rosa Maria Sardà van conversar sobre l'estat de salut de l'actriu catalana, que pateix un càncer. «No estic en el millor moment de la meva vida», reconeixia Sardà en recordar-li que el proper mes de juliol complirà 79 anys. Sardà va parlar de la malaltia, explicant que té un càncer que està controlat, però va voler recordar que no ha explicat mai on té el tumor detectat i que diversos mitjans s'ho han inventat «No saben on tinc el càncer i s'ho inventen».

Tot i afirmar que la malaltia està controlada,  Rosa Maria Sardà va estar especialment negativa en les explicacions donades a Jordi Évole:  «El càncer sempre guanya», va deixar-li anar, en unes impactants declaracions que van sorprendre el periodista. Évole va mirar de deixar clar que això no és sempre així, però Sardà es va reafirmar en aquestes colpidores declaracions.