Les dues platges favorites de Rosalía són catalanes i les tens ben a prop

La catalana ha sorprès els seus seguidors compartint el seu missatge en català

Rosalía durant la roda de premsa que ha ofert en el marc del Primavera Sound, el 31 de maig del 2019
Rosalía ha compartit amb els seus seguidors quines són les seves platges preferides | Catalunya Diari

Rosalía és una de les artistes catalanes més internacionals del moment. Ja fa temps que va deixar Catalunya enrere per anar a viure als Estats Units, preparant allà nova música i videoclips que arribaran al món sencer.

Tot i que Rosalía ha pogut visitar els llocs més bonics d’Amèrica i gran part de la resta del món, sembla que a l’estiu troba molt més a faltar la seva terra. La cantant del Baix Llobregat ha decidit compartir amb els seus 2 milions de seguidors quines són les seves platges preferides. I ho ha fet en català.

Les platges preferides de Rosalía 

Rosalía té dues clares guanyadores. «Trobo a faltar la platja del Garraf o la de Cadaqués», admetia l’artista al seu compte de Twitter. Així, la catalana assenyalava la costa de Garraf com la seva preferida de la província de Barcelona, mentre que també destacava la platja de Cadaqués (Alt Empordà).

L’artista de Sant Esteve Sesrovires té milions de seguidors d’arreu del món, raó per la qual la gran majoria s’ha sorprès amb l’idioma utilitzat per Rosalía. Ella, però, ha volgut sentir-se més a prop de casa recordant, segurament, les seves vacances a les platges de Catalunya abans de convertir-se en una de les artistes més famoses del panorama actual.

Molts dels seus seguidors s’han qüestionat quin idioma era aquell, mentre que altres han preguntat què significaven aquestes paraules. Els seus fans catalans, però, han aprofitat per compartir amb l’artista altres platges del territori i recomanar-li viatjar a algunes d’elles que potser Rosalía encara no coneixia. Fins i tot la reconeguda actriu Itziar Castro, qui és mig catalana, ha coincidit amb els gustos de la cantant i ha afegit una altra que es podria sumar a les seves preferides: el delta de l’Ebre.

Així, queda clar que molts artistes catalans han pogut veure, viatjar i trepitjar els llocs més esplèndids del món i les platges més fantasioses que es podien imaginar. Tot i això, no queda dubte: la bellesa de les costes catalanes no es poden substituir ni per tota la fama del món.


Comentaris

envia el comentari