No està sola: La dona que mou els fils i la fortuna de Rosalía

La cantant s'ha posicionat com un dels grans referents musicals dels últims anys

Malgrat la seva curta edat, tenir 27 anys no ha impedit que s'hagi posicionat com un dels grans referents de la música a tot el món. I és que Rosalía s'ha convertit en el fenomen musical dels darrers anys i el gran èxit que ha collit ha travessat totes les fronteres. Les seves cançons s'escolten arreu del món i la seva fama no ha deixat de créixer des que va publicar el seu primer àlbum, 'Los Ángeles', l'any 2017.

No obstant això, Rosalía no ha aconseguit el seu èxit sola, sinó que darrere d'ella s'amaguen dues persones molt properes a la catalana que l'han ajudat a consolidar la seva carrera dins del panorama musical, i que segueixen creixent al seu costat.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Els dos pilars de Rosalía

Es tracta ni més ni menys que de la seva mare i de la seva germana. Pili Vila Tobella, coneguda artísticament com a 'Daikyri', és qui s'encarrega del seu estilisme i dels 'looks' que tanta tendència aconsegueixen marcar, mentre que la seva progenitora, Pilar Tobella, porta tots els negocis familiars i rendibilitza el gran treball que fa la seva filla a la música.

Elles dos són els suports més grans amb què compta Rosalía, tal com ella mateixa ha destacat en els mitjans diverses ocasions: «La meva mare i la meva germana són com a pilars per a mi. Estan sempre aquí, com un far, són dones molt fortes, que m'inspiren i que sempre m'acompanyen en totes les aventures que els proposo i tinc molta sort de poder comptar amb elles».

'Motomami SL', l'altre negoci amb el qual Rosalía està recollint una gran fortuna

Rosalía està treballant en el seu tercer disc i, encara que aquest s'està fent de pregar, la catalana no ha deixat de convertir en or tot allò que toca, tal com ha quedat demostrat amb l'empresa que va crear la seva mare el 2019. Segons la informació que ha compartit 'Vanitatis', Pilar Tobella va fundar al gener d'aquest any l'empresa 'Motomami SL' amb l'objectiu de vetllar pels interessos econòmics de la seva filla.

D'aquesta manera, la mare de Rosalía és l'única que administra la societat i des que es va crear ha centrat tots els seus esforços en ella, tant és així que fins i tot va decidir deixar el seu càrrec com a directora comercial de 'Suprametal', la companyia dedicada a la fabricació de plaques d'identificació, caràtules i etiquetes de metall.

'Motomami SL' va ser fundada l'1 de gener de 2019 i es dedica a gestionar «els serveis 'business management' d'artistes», és a dir, «les activitats relacionades amb representació de talents d'individus o grups. La negociació d'acords i administració dels interessos dels artistes amb companyies discogràfiques, editorials, agents artístics, mànagers, promotors musicals, productores audiovisuals, espònsors, patrocinadors i marques i objectes anàlegs».

La companyia també exerceix tasques «d'agent de 'booking', promotor musical, producció artística i executiva», així com a «assessorament i direcció creativa». A més, es dedica a «l'acompanyament i assistència personal d'artistes» i a «qualsevol altra activitat relacionada amb aquest objectiu social i que tendeixi a les mateixes finalitats».

4,8 milions d'euros

'Motomami SL' tan sols fa dos anys que està en peu, però de la mateixa manera que ha succeït amb la carrera musical de Rosalia, l'empresa també ha aconseguit collir un gran èxit. I és que només en el primer any de vida, la companyia ha declarat 4,8 milions d'euros, 364.516 euros corresponen a beneficis, segons 'Vanitatis'. Uns beneficis que Pilar Tobella ha decidit reinvertir en la mateixa empresa per poder tenir reserves de capital en un futur. D'altra banda, el balanç de comptes també ha indicat que Rosalia encara no ha cobrat 1.024.000 d'euros, que ha pagat 24.000 euros en concepte d'impost de societats i que disposa de 800.000 euros de líquid.


Comentaris

envia el comentari