Sabina rep una bona i una mala notícia dels metges

El cantautor seguirà en observació a l'UCI durant, mínim, 48 hores

Després de l'accident que va patir el passat dimecres, dia 12 de febrer, en el seu concert al Wizink Center a Madrid, Joaquin Sabina va ser traslladat d'urgència a un centre mèdic d'urgència

Al principi, només semblava que haguessin de ser algunes petites fractures a l'espatlla esquerra, però va ser hores més tard que es va conèixer que el cantautor havia hagut de ser operat per un hematoma intracranial

«L'operació ha sigut un èxit, però s'ha d'esperar a l'evolució»

Després de dies a l'espera de notícies sobre el seu estat de salut, la seva representant ha donat una bona notícia: «L'operació ha sigut un èxit, però s'ha d'esperar a l'evolució». Encara que aquesta bona nova que ha fet pública la seva representant hagi pogut alegrar als seus fans, també s'ha pogut conèixer una notícia que no ha portat tanta alegria.

Segons han pogut explicar, la banda dolenta d'aquesta història és que Sabina s'està recuperant «molt lentament», encara que sí que ho fa de forma favorable. Així ho han explicat des de la mateixa Clínica Ruber de Madrid, on va ser intervingut: «Transcorregudes 24 hores de la intervenció, el pacient roman ingressat a l'UCI i tant la seva situació clínica com els estudis d'imatge realitzats presenten una evolució favorable». 

Encara que no estigui evolucionant molt ràpidament, el cantautor està estable a l'UCI. Fins ara, ha passat una nit sense problemes i acompanyat per la seva família i amics més propers. A més, els seus seguidors, han mostrat molta alegria quan s'han assabentat que tot havia sortit bé.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari