ARA MATEIX

🚧 Importants retards de Rodalies al Maresme per un tall a les vies

El salari d'esportista al qual aspira Pablo Urdangarin

El nebot del rei Felip VI juga al Nantes per aconseguir el seu primer contracte com a professional de l'handbol
El fill d'Iñaki Urdangarin entrena amb el B del Nantes | Gtres

 

Pablo Urdangarin de Borbón segueix els passos, esportius, del seu pare Iñaki Urdangarin i ha fet un pas més en la seva carrera esportiva. D'aquesta manera, el nebot del rei Felip VI ha fitxat pel club d'handbol francès HBC Nantes, un equip que és el tercer en discòrdia a França, en una de les lligues més competitives del món, guanyador de Copa el 2017 i finalista de la Champions el 2018, segons recull 'El Mundo'.

 

Canviar Alemanya, on havia fitxat pel TSV Hannover, per França no només li permet estar més a prop de la seva família sinó que també li permet posar en pràctica el francès, un idioma que domina com si fos natiu després d'haver estudiat als liceus francesos de Washington i Barcelona i haver-se graduat a l'escola Ecolint de Ginebra. 

 

El nebot del rei podria arribar a jugar al primer equip del Nantes | Gtres

 

El primer contracte professional: 6.000 euros mensuals

L'objectiu que persegueix el jove de gairebé 19 anys és el d'aconseguir el seu primer contracte com a jugador professional d'handbol i per fer-ho està entrenat durament amb l'equip B del Nantes per acabar-se fent un lloc al primer equip. Tot i que actualment a França els equips que manen són el PSG i el Montpellier, el Nantes no deixa d'augmentar la seva jerarquia i ja mobilitza milers de persones. A més, el seu pressupost ja assoleix els 8 milions d'euros que és pràcticament el que té el Barça a Espanya.

 

El salari mitjà dels jugadors professionals a Espanya és mileurista, menys el dels jugadors del Barça, una xifra que el nebot del rei podria incrementar si aconsegueix el seu contracte com a professional al Nantes on el salari dels jugadors supera els 6.000 euros al mes. A més, l'entrenador del primer equip és Alberto Enterríos, exjugador d'handbol i un bon amic d'Iñaki d'ençà que van coincidir a la selecció.

 

També et pot interessar...