Primer pla de Rocío Jurado en una imatge d'arxiu.

«Des que mor Rocío Jurado, no sé res de vosaltres»: salta la bomba

Un familiar de Rocío Jurado ha parlat alt i clar deixant en dubte algú inesperat

Rocío Jurado està sent homenatjada per la seva filla gran a través del programa 'Montealto, regreso a la casa'. Un espai que permet conèixer-la més a fons personalment i que està traient a la llum dades desconegudes. Així, per exemple, està servint per saber que la família no era tan perfecta com semblava.

Els seus éssers més propers estan quedant seriosament en dubte, com li va passar fa una setmana al seu cunyat, José Antonio. Però, a més a més, ara estan en evidència qui va ser el seu vidu, Ortega Cano, i els fills que va tenir amb ell, Gloria Camila i José Fernando. I tot perquè un cosí de la cantant, Antonio, els ha posat en qüestió.

Rocío Jurado i el seu casament amb Ortega Cano

L'any 1995 va ser quan 'La Jurado' va decidir contraure matrimoni per segona vegada. Després d'un primer casament i posterior divorci de Pedro Carrasco, va optar per convertir-se en dona del torero Ortega Cano.

Tot feia pensar que estaven molt enamorats, però en els darrers anys això s'ha posat seriosament en dubte. I és que ara s'ha desvelat que la seva relació no va ser tan idíl·lica com semblava perquè en les darreres hores algú ho ha explicat públicament. L'encarregat de descobrir la veritat ha estat Antonio, un cosí de la cantant, que ha parlat per a 'Ya son las ocho', on ha estat molt clar i contundent.

«El seu matrimoni va ser amb un home que ja no pensava casar-se i es casa amb ella, per què? Perquè és Rocío Jurado. Que no digui que s'hi va casar perquè es va enamorar, ho va fer perquè era l'artista més gran que hi havia a Espanya», explicava el familiar de 'la Més Gran'.

En aquest punt se li ha volgut preguntar si la seva cosina estimava al torero i la seva resposta ha estat igual de contundent: «Ella estava menys enamorada que ell. No sé què diran els qui no són capaços de dir la veritat que estic dient jo. Era un matrimoni que no s'ho creia ningú».

La família de Rocío queda en dubte

Les declaracions del cosí de Rocío Carrasco han deixat bocabadat tothom i també Gloria Camila. Aquesta, que treballa com a col·laboradora a 'Ya son las ocho', ha pogut parlar en directe amb Antonio. I la primera cosa que ha fet ha estat dir-li: «M'han sorprès les teves paraules, les que no estaven enamorats quan es van casar».

I la resposta ha estat: «No, jo el que dic és que això és el que es comentava per aquí». En aquest punt ha estat quan Antonio ha aprofitat per carregar contra la jove, el seu germà i el seu pare dient: «Des que es mor Rocío jo no torno a saber res de vosaltres. I l'únic que volia era saludar-te».

Ortega Cano i Rocío Jurado
El cosí de Rocío Jurado ha assenyalat que Ortega Cano i el seu entorn s'han desentès de part de la família | Cedida

D'aquesta manera, ha deixat palès que ells s'havien desentès de l'entorn de la cantant una vegada que mor. Per tant, allò que Ortega Cano i el seu entorn atribueixen la seva filla gran, és a dir, ser l'única que es va separar de la família, és el mateix que suposadament van fer ells.

La col·laboradora davant aquesta 'acusació' ha manifestat: «Bé, doncs una salutació també per a tu. I una pregunta: El temps que tu has viscut aquest matrimoni has vist felicitat i amor?».

Primer pla de Gloria Camila amb el rostre seriós
Gloria Camila s'ha quedat estupefacta amb les declaracions del familiar de la mare | Mediaset

Antonio sobre això ha exposat: «Jo anava molt a la finca Hierbabuena, perquè hi donava càtering, i tenim un munt d'imatges. A la meva cosina la veia bé, ella s'asseia a la placeta de bous per veure'l torejar. El que passa és que després se n'han criticat moltes coses».

«Per això he dit que hi havia cosetes allà enrere que semblava que el matrimoni no arribaria. Ho deia la gent i la gent molt propera. Però no ho sé, jo els he deixat de tractar», finalitzava.