Jorge Javier Vázquez

'Sálvame' confirma que la relació està trencada i prenen una decisió

Paz Padilla es retroba amb els seus companys i salten espurnes

Paz Padilla ha tornat a Mediasetmesos després d'haver estat acomiadada de manera immediata després de discutir amb Belén Esteban a Sálvame. L'humorista va guanyar el judici per acomiadament improcedent i encara deu complir certs compromisos amb la cadena. Aquests són els que l'han portat a retrobar-se amb els antics companys.

El matx es va produir darrere de les càmeres, concretament a la sala de maquillatge on la tensió era palpable. Tant Paz com els col·laboradors de Sálvame es van ignorar mútuament deixant clar que el distanciament és un fet.

Paz Padilla torna a Mediaset

Paz Padilla viu totalment al marge del que va ser el seu programa durant anys. En les diferents aparicions ha evitat pronunciar-se sobre la seva etapa a Sálvame i al plató tampoc se l'esmenta. La seva discussió amb la 'princesa del poble' encara ressona pels passadissos i li va valer la sortida de Mediaset.

Foto de Paz Padilla
Paz Padilla s'ha retrobat amb els companys de 'Sálvame' | GTRES

Després d'interposar una demanda per acomiadament improcedent i guanyar-la, molts esperaven que reprengués la feina. Però, no es va produir mai, encara que Paz segueix tenint projectes amb el grup audiovisual.

Dimarts passat la humorista va tornar a Telecinco i allà es va veure les cares amb Belén, Kiko Hernández i Rafa Mora. Una trobada que l'ex de Jesulín va revelar en directe comentant l'actitud freda que Padilla va tenir amb els que van ser els seus companys de Sálvame. «Sembla que hi ha amistats trencades», anunciava María Patiño sobre els fets.

Primer pla de Belén Esteban.
Paz Padilla va ignorar completament Belén quan la va veure en maquillatge | GTRES

«Jo quan entro a un lloc i hi ha la gent, jo saludo. Home si no em saluden, jo no saludo», va opinar la de Paracuellos. Pel que sembla, el moment va ser molt tens i no es van dirigir la paraula en el que va durar la trobada.

En canvi, Paz sí que va saludar Rafa qui va assegurar que ell havia «coincidit amb ella altres vegades i la veritat és que tinc una bona relació». Tot i els mesos transcorreguts, les coses entre Belén i la gaditana no han millorat i segueixen sense dirigir-se la paraula.

L'actriu tampoc va saludar Kiko Hernández, cosa que va sorprendre Patiño, ja que no entén la raó que va motivar aquesta actitud de l'andalusa. «Recordo perfectament l'últim dia de Paz en aquest programa on amb Kiko hi havia una relació de bon rotllo fins a tal punt», va assenyalar la presentadora de Sálvame .

Paz Padilla fulmina la seva relació amb els seus antics companys de Sálvame

Paz Padilla continua sent objecte de debat a Sálvame. La seva sobtada marxa va donar molt de què parlar i els col·laboradors no estan disposats a oblidar els fets. De fet, quan va coincidir en maquillatge, Kiko es va mofar de la gaditana recordant l'enfrontament amb Belén.

«Jo li he dit a Belén cridant 'Com estàs Belén?' i em diu ella: 'Molt bé, ja no estic dels nervis'», explicava el col·laborador. «Jo li he respost: 'això és per l'Omicron'», va afegir perquè Paz ho escoltés.

Belén va manifestar que a ella sí que li hauria agradat parlar amb l'actriu per retreure-li que «s'ha equivoca». «No em sento culpable de res, vaig defensar una situació que vaig creure que havia de defensar», es va justificar la col·laboradora de Sálvame .

Però els col·laboradors de Sálvame no són els únics que han criticat obertament la presentadora. Jorge Javier va carregar contra ella sense pietat qualificant-la de «mala persona», raó per la qual Padilla evita tant sí com no trobar-se amb ell.

Per la seva banda, Adela va confessar que ella sí que va rebre una salutació de part de l'actriu i que han coincidit més d'una vegada. De fet van compartir taula al sopar de presentadors que va tenir lloc fa poc.

«Tu és que no erets aquí», li va retreure Belén a Adela recordant aquella tarda en què ella i Paz van discutir acaloradament.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp