Rocío Flores en directe a 'El Programa de Ana Rosa' el 9 d'abril de 2021

'Sálvame' enterra a Rocío Flores fent públic el seu salari

La jove treu molt benefici als milers de seguidors que té a les xarxes socials

Fa temps que les xarxes socials s'han convertit gairebé en una segona feina per a molts personatges coneguts. Són moltes les marques que es barallen perquè publicitin els seus productes, coneixent l'impacte que tindrà que aquests parlin bé davant els seus milers —i a vegades milions— de seguidors. És per això que quan un personatge incrementa la seva popularitat a les xarxes socials, cada vegada siguin més les publicacions publicitàries que fa i més diners siguin el que ingressa amb ells.

En aquest sentit, no hi ha dubte que un dels personatges que més ha crescut en aquest aspecte ha estat Rocío Flores, cada vegada més mediàtica, sobretot des que es va començar a emetre la docuserie de la seva mare Rocío Carrasco, 'Rocío: Contar la verdad para continuar viva'. En les últimes setmanes, s'han disparat els seus seguidors en Instagram, tot i que ja havia començat a créixer arran de la seva participació a 'Supervivientes'.

Així, en els darrers mesos, ha començat a cuidar la seva pròpia imatge a les xarxes, preparant al mil·límetre qualsevol cosa que penja en elles. Així, ha passat de compartir 'selfies' familiars o amb la seva parella a imatges totalment professionals. I fins i tot en alguna ocasió les ha aprofitat per fer un sorteig entre aquells que la segueixen.

Ha multiplicat per dos els seus seguidors

El seu cas s'ha convertit en un cas d'estudi i des de 'Sálvame' han analitzat com ha multiplicat per dos els seus 400.000 seguidors en tres mesos. Ni la seva mala imatge que es podria tenir d'ella després de com la seva mare va relatar la pallissa que li va donar, ha evitat que actualment siguin 778.000 les persones que la segueixen a Instagram. Per analitzar el fenomen 'Rocío Flores', des del programa de Telecinco van contactar amb José Noblejas, expert en xarxes socials, que confirmava que des del canvi a un perfil més professional, el caixet de Rocío Flores no ha deixat d'augmentar.

Segons els càlculs que fa Noblejas, per cada sorteig o imatge d'una peça de roba o producte que penja, la filla d'Antonio David i Rociíto cobra entre 3.000 i 4.000 euros. I sabent que, com a mínim, fa una publicació al dia, la xifra d'ingressos mensuals no és gens menyspreable. Parlem d'uns 90.000 euros cada mes. Però la seva exposició mediàtica no deixa de créixer, un fet que fa que el seu caixet continua incrementant-se.

Al fet que la seva mare parli d'ella, cal sumar que la participació d'Olga Moreno a 'Supervivientes' també l'ha beneficiat. Només cal recordar que no només fa defensora de la seva segona mare als platós d'aquest programa, sinó que apareix de manera fixa a 'El Programa de Ana Rosa'.

Manuel Bedmar, la seva parella, podria seguir els seus passos

Veient l'èxit que està tenint Rocío Flores amb les seves xarxes socials, hi ha qui apunta que Manuel Bedmar, la seva parella, podria seguir els seus passos. El jove s'ha convertit també en una persona molt seguida, després que convertís el seu compte d'Instagram de privat a públic.

Ara com ara no arriba a les xifres de Rocío Flores, tot i que els 70.000 seguidors que té és una xifra bastant important que, per poc que cuidi la seva imatge en els pròxims temps, farà que diverses marques es comencin a fixar també en ell.