Gloria Camila amb ulleres de sol veient una corrida de toros

Tensió a Chipiona: La provocació de Gloria Camila a la seva germana Rocío Carrasco

El vestit fúcsia ha tornat convertir-se en protagonista durant l'homenatge a Rocío Jurado

El documental de Rocío Carrasco ha arribat al seu final, però la guerra familiar sembla que no ha fet més que començar. Així, els Ortega Mohedano han fet pinya en una jornada tan important com ha estat la commemoració del 15è aniversari de la mort de Rocío Jurado, un acte en què ha quedat que patent que la família segueix unida, tot i els atacs devastadors de Rociíto en la seva docuserie.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Els fills de Carrasco, Rocío i David Flores, s'han mostrat visiblement emocionats durant l'acte, i la tensió s'ha fet encara més palesa després que en un moment de la commemoració, algú hagi cridat: «Jo soc de Rocío Carrasco». Un comentari que ha causat gran renou entre els assistents, i que ha fet que la filla d'Antonio David deixés anar diverses llàgrimes. 

Aquest, però, no ha estat l'únic cop d'efecte en direcció a Rociíto —que no ha assistit a l'acte que s'ha fet a Chipiona—, ja que la seva germana Gloria Camila ha aparegut lluint un vestit fúcsia.

Una pulla a la gran absent

El vestit fúcsia s'ha convertit en el símbol més representatiu de Rocío Carrasco en aquestes últimes setmanes i la seva elecció tampoc ha estat a l'atzar. Així, que la filla d'Ortega Cano hagi triat aquest color en un dia tan representatiu, indica que aquesta ha estat la seva manera de llançar-li una important pulla a la gran absent en l'homenatge a Rocío Jurado celebrat a Chipiona.

El que és cert és que les xarxes s'han convertit en un formiguer de comentaris sobre aquest tema, on molts han lloat el gest de la jove, veient-lo com una picada d'ullet a Carrasco, mentre que uns altres l'han criticat veient un clar intent de provocació.

«Només la gent poc intel·ligent provoca. Tu mateixa et retrates», «Si aquest vestit és una picada d'ullet a la teva germana, olé per tu. La teva mare estarà orgullosa», «Tant de bo que el fúcsia sigui una picada d'ullet a la teva germana... M'encantaria!», han estat alguns dels comentaris que s'han vist a través de les xarxes socials.

Gloria Camila i Rocío Flores mostren la seva complicitat

Durant l'homenatge a Rocío Jurado, tant Gloria Camila com la seva neboda, Rocío Flores, s'han mostrat parques en paraules amb la premsa, encara que sí que han tingut diversos gestos que demostren la seva complicitat. Ambdues s'han animat a grimpar a la font commemorativa de 'la Chipionera' per a recollir dos clavells, i s'han acomiadat fonent-se en una afectuosa abraçada.

Molts mantenien l'esperança que en l'últim moment es produís una estel·lar i inesperada aparició de Rociíto, almenys per a homenatjar la seva mare, però la veritat és que era molt poc probable que Carrasco decidís tornar a acostar-se a la seva família d'una forma tan brusca i que, sens dubte, hauria impactat a tots. Ella mateixa reconeixia que no estava preparada per a tornar a veure els seus fills, i molts menys davant de les càmeres i en unes circumstàncies tan compromeses.

La veritat és que durant la seva docuserie, la dona de Fidel Albiac va parlar amb afecte dels seus germans, Gloria Camila i José Fernando, a pesar que ara mateix no mantenen cap classe de relació. Encara que, també té bastant sentit que la filla d'Ortega Cano pogués estar molesta per les declaracions que la seva germana ha fet en contra de Rocío Flores.

Gloria Camila, clau en una possible reconciliació?

Sobretot, en l'últim capítol, on ha mostrat una gran fredor en parlar de la jove, assegurant que no es creia ni una sola de les mostres d'afecte públiques que havia tingut cap a ella en els últims anys. L'elecció del vestit de Gloria Camila és un dard enverinat?

A pesar que Gloria ha evitat pronunciar-se referent a l'emissió del documental, fonts pròximes afirmen que podria tenir intenció d'acostar postures amb la seva germana. I, qui sap? Pot ser que en un futur no gaire llunyà puguem veure-les asseient-se a parlar i solucionant els problemes que avui dia les separen.


Del que no hi ha dubte, és que una mediació de Gloria en el conflicte entre mare i filla, sobretot tenint en compte la seva relació amb Rocío Flores, aplanaria bastant el camí a l'hora d'una reconciliació. S'atreviria la filla d'Ortega Cano a intervenir? El que ha quedat clar és que tant el destre, com altres membres de la família, han assegurat que Carrasco hauria estat ben rebuda si finalment hagués decidit participar en l'homenatge.