Kiko Matamoros amb ulleres de sol a 'Sálvame'

'Sálvame' té la clau perquè una de les seves estrelles no marxi: «No et volem perdre»

Després que Kiko Matamoros amenacés amb deixar Sálvame, el programa fa tot el possible per retenir-lo

Davant el declivi evident de 'Sálvame', un dels seus col·laboradors estrella, Kiko Matamoros, no ha dubtat a dir la seva. «No veig molt clar el futur de 'Sálvame', no sé per on tirarà», reconeixia el tertulià.

Fa uns dies, Matamoros sorprenia tots els seus companys anunciant que s'estava plantejant abandonar el programa. A Kiko no li ha gens de cap gràcia tot el que ha passat últimament, sobretot amb el tema de Rocío Carrasco.

«A mi m'agrada 'Sálvame', m'estimo 'Sálvame', però no m'agraden algunes coses que han passat en els últims mesos», reconeixia.

«La manera amb què s'ha tractat el tema de Rocío Carrasco en aquest plató o l'acomiadament d'Antonio Canales de l'altre dia. A mi m'agrada la meva feina, però si un dia me n'he d'anar, me n'aniré», assenyalava molt decidit.

En aquest moment, el seu gran amic Kiko Hernández no ha dubtat a llançar-li una pregunta molt directa. «Estem davant el teu final a 'Sálvame'?», interpel·lava.

El pare de Diego i Laura Matamoros ha respòs amb total sinceritat: «No vull tenir un final lleig, perquè crec que la productora no s'ho mereix».

«I tampoc la casa que m'ha donat feina durant 12 anys, ni s'ho mereixen els companys, ni el públic...», destacava.

Sembla que Matamoros cada vegada té més clara la idea d'anar-se'n a l'estranger. «És una decisió que em toca prendre a mi», insistia. «Tinc un contracte fins a finals d'any que estic obligat a complir, íntimament he pres la decisió».

De moment, Kiko ja ha abandonat el 'Deluxe', on no tornarà a intervenir com a col·laborador. «Me'n vaig del 'Deluxe' com va fer Sergio Ramos, contra la meva voluntat, però per una decisió pròpia», assegurava.

Una decisió que s'ha vist obligat a prendre per motius de força major. «Ni el treball m'espanta ni em sento dèbil per treballar, de fet, gaudeixo. Jo venia al content al 'Deluxe'», explicava.

Kiko Hernández fa recapacitar el seu amic 

De moment, hi ha una conversa pendent amb els directius que podria canviar la situació per complet. «Faran tot el possible perquè no te'n vagis, perquè ets molt important», comentava Kiko Hernández.

El col·laborador s'ha quedat molt afectat davant la possible marxa del seu amic i company, amb qui formava el famós 'Eje del Mal'.

«Som companys des de fa 16 o 17 anys. He perdut a Mila i no m'agradaria perdre't a tu», li confessava emocionat Hernández.

«Et dic treballant, perquè som família, som amics. Aquí crees uns vincles que quan marxes no són el mateix, perds el frec. Tinc molt bon rotllo amb tu i no voldria perdre-l», afegia.

La parella de Marta López Álamo ha volgut aclarir que tot aquest assumpte no té res a veure amb els diners.

«A mi el tema dels diners m'importa poc», rematava. «Perquè tinc els meus sous embargats, però també tinc la sort de treballar a quatre llocs i tenir quatre nòmines».

No obstant això, hi ha alguna cosa que l'amoïna. «Hisenda m'ha embargat quan ha volgut i tinc les meves nòmines retingudes, punt. Estic tranquil·líssim en aquesta història».

Amb el futur televisiu de Matamoros a l'aire, el col·laborador ha canviat dràsticament la seva versió fa poc.

«Em sentia decebut amb el meu comportament en els últims anys», ha manifestat sobre la seva actuació.

«Em vaig acusar de manca de valor a l'hora d'enfrontar-me a determinades situacions, de vegades per comoditat i, d'altres, per no fer mal a la línia editorial del programa».

Kiko incideix que està decebut amb ell mateix. «No haver estat a l'altura de les circumstàncies que jo hagués reclamat per mi, quan ho he vist amb perspectiva i distància m'he fet vergonya a mi mateix».