Imatge d'Isa Pantoja al plató d''El Programa de Ana Rosa'

'Sálvame', sense paraules: El dineral que Isa Pantoja ha donat a Kiko per ajudar-lo

Kiko Rivera ha rebut l'ajuda de la seva germana per reflotar la seva complicada situació econòmica

Segons el que es va dient a 'Sálvame' i el que deixa entreveure Kiko Rivera, tot apunta que Isabel Pantoja no estaria donant suport al cent per cent al seu fill. Ja sabem que Kiko Rivera està passant per problemes econòmics, els quals a poc a poc va superant. La crisi de la Covid-19 ha deixat molta gent sense feina i Rivera no se n'ha salvat.

Kiko Rivera té problemes econòmics 

Kiko Rivera va explicar al 'Deluxe' que el fet de no poder portar diners a casa li ha provocat un problema d'autoestima i que està entrant en depressió. El programa va voler animar-lo amb una trucada de la seva mare, Isabel Pantoja, la qual va oferir-li suport perquè pogués pagar-se un tractament per solucionar els seus problemes de depressió.

No obstant això, en cap moment la cantant es va oferir per ajudar-lo amb els problemes econòmics que se li estan acumulant per no tenir manera de guanyar diners, tenint en compte les actuals restriccions que afecten el món de les discoteques i dels negocis en què acostuma a participar Kiko. 

Segons Antonio Tejado, qui sí que ha ajudat el cantant ha estat la seva germana, Isa Pantoja, que li ha donat una gran quantitat de diners per anar tapant forats, una quantitat que rondaria els quinze mil euros i que, a més, serien donats sense tenir l'obligació de retornar-los en cas de no poder fer-ho a curt termini. De moment, cap dels protagonistes han confirmat aquesta dada, tot i que, venint de Tejado, podria ser del tot cert.

Isabel Pantoja, allunyada totalment del seu fill 

El que encara se'ns escapa és el motiu pel qual Isabel Pantoja no té contacte amb el seu fill gran. Tot i que Kiko Rivera està passant per un mal tràngol i necessita el suport de la seva família per tal de superar-lo, la seva mare, Isabel Pantoja, es troba molt allunyada del seu fill.

A més, Rivera va confessar en la seva última entrevista que havia enganyat la seva dona, Irene Rosales; una infidelitat que ella mateixa va perdonar-li en directe en un plató de televisió.