Primer pla de María Patiño plorant

Sálvame es queda orfe després de la renúncia de María Patiño

María Patiño ha fet pública la seva renúncia

María Patiño va ser la guanyadora de la 'Sálvame Fashion Week' i esperava repetir protagonisme al 'Sálvame Mediafest 2022' . Un festival que organitza el programa esmentat i en què hi haurà classes de ball, menjar i, sobretot, música. Tot i això, la periodista no complirà aquesta expectativa, és més, ha deixat clar que renuncia a la tasca que se li havia encomanat.

En concret, tots els col·laboradors del format actuaran juntament amb artistes coneguts del nostre país. I ella, després de veure que no està a l'altura de les circumstàncies, s'ha negat a cantar. Decisió que ha deixat descol·locada l'organització.

María Patiño presenta la seva renúncia

La presentadora de 'Socialité' va estar atenta al moment en què se'ls va comunicar amb quins famosos cantants actuarien al festival. Després de saber que Carmen Borrego cantaria amb David Civera, que Terelu ho faria amb Azúcar Moreno o que Lydia Lozano estaria amb Efecto Pasillo, ella va conèixer el seu partenaire. I l'escollida no va ser cap altra que la rapera espanyola Ptazeta, que acaba de signar un contracte amb la productora de Lady Gaga.

María es va mostrar encantada de poder actuar amb aquesta jove, però les coses han canviat durant les últimes hores. Al moment en què ha entrat en contacte amb la cançó, 'Mami' , s'ha adonat de les seves limitacions vocals. Tant és així que ha comunicat al programa que ella renunciava a participar al 'Sálvame Mediafest 2022'.

Visiblement trista, ha confessat: «No soc capaç de fer-ho. Em van enviar ahir la cançó, és un rap en què canta molt lleugera i no sóc capaç. Em fa vergonya pujar a l'escenari amb un artista i no estar a l'altura i és que no podré».

María Patiño molt seriosa
María Patiño ha reconegut que no és capaç de cantar la cançó assignada | Telecinco

Així mateix, ha confessat que «aquesta nit he dormit molt malament perquè ja no és un problema de la lletra, és que no era capaç de seguir el ritme. Jo conec molt bé les meves limitacions i em fa ràbia perquè, al final, si faig el ridícul jo sola no m'importa perquè és perquè el públic es diverteixi. Però és que estar al costat d'algú que s'hi dedica i que darrere seu hi ha molt d'esforç, doncs no».

En aquest punt, ha afegit: «Si us plau, que no se senti malament Ptazeta. Em sap greu, però abandono. Sé quan puc avançar i evolucionar, però no puc en això».

El fet que Patiño hagi renunciat a la seva actuació musical ha provocat una veritable desil·lusió a 'Sálvame' . I és que la direcció s'ha trobat òrfena en la interpretació de la rapera, però ha estat durant poc temps.

María Patiño rep una ajuda inesperada a l'últim moment

La col·laboradora del programa s'ha mostrat absolutament devastada per haver de prendre aquesta decisió. Tot i això, aviat ha recobrat el somriure. Ho ha fet quan una companya l'ha volgut ajudar.

En efecte, ha estat Carmen Alcayde la que ha volgut donar-li un cop de mà. Encara que no era a plató, ha fet una videotrucada i ràpidament li ha fet una proposició a Maria. Li ha dit: «Et canvio la meva cançó, si vols, canto amb Rebeca 'Duro de pelar'».

Carmen Alcayde somrient
María Patiño ha rebut l'ajuda de Carmen Alcayde | GTRES

«Soc una inconscient i per mi serà molt difícil perquè no em sé la lletra, només el 'Mami'. Tinc bona memòria i confio que ho podré fer, estar a l'altura de la noia, encara que sé que és impossible perquè és una crack. Maria, si tu vols, canviem la cançó».

En resposta a aquesta proposició, la col·laboradora ha dit: «Carmen, de veritat que t'ho agraeixo. No vull que Ptazeta se senti malament, però sí que accepto el canvi. I t'ho agraeixo perquè així em permets començar a respirar una mica».